Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dodatno snimanje za Rogue One standardni dio produkcije?
Nova snimanja na setu spin offa "Ratova zvijezda" podigla su prašinu o navodnom nezadovoljstvu filmom "Rogue One"

Dodatno snimanje za "Rogue One" standardni dio produkcije?

 Puno se buke i prašine podiglo ovog tjedna oko snimanja spin offa Ratova zvijezda. Naime, do filmskih portala došle su vijesti kako se za Rogue One priprema nekoliko tjedana ponovljenog snimanja. Iako su mnogi odmah došli u obranu redatelju Garethu Edwardsu i samom filmu, potvrđujući kako se za filmove visoke produkcije uvijek očekuje dodatno snimanje, proširile su se vijesti s negativnim tonovima. 

Mnogi su bili uvjerenja kako je film u nevolji i kako se produkcijska ekipa sprema na skupe ispravke. Navodno film nije zadovoljio vodeće kadrove Disneyja i tonalno je bio previše različit od dosadašnjih filmova franšize, izvještavao je The Hollywood Reporter. 

 Što se točno događa s ponovljenim scenama i hoće li ton filma biti promijenjen pokušao je izložiti Entertainment Weekly i stati u obranu produkcije "Rogue Onea". Entertainment Weekly je potvrdio kako uistinu slijedi 4 do 5 tjedana dodatnih snimanja, koje će započeti ovoga tjedna i završiti pred veliku obljetnicu Ratova zvijezda i eventa 15. srpnja, Star Wars Celebrationa u Londonu. 

No, kako izvještavaju ovo snimanje nije potaknuto nezadovoljstvom finalnim filmom, već je dio plana snimanja koji je postavljen još prije početka produkcije filma. Promjene koje će unijeti i scene koje će se snimati tijekom tih nekoliko tjedana tiču se isključivo razvoja likova i služe u svrhu jasnoće. Sve scene su "intimnog" karaktera, odnosno uključuju razgovore između likova koji će biti ubačeni u već snimljeni materijal. U nijednom slučaju, otklanjaju sve sumnje iz Entertainment Weeklyja, neće se ponovno snimati velike scene poput scena velikih bitki. 

U tu svrhu filmu se pridružio scenarist Tony Gilroy, koji će pomoći sa sitnim prepravcima i dodatnim materijalom kako bi dodatno poboljšao priču. Tony Gilroy je već surađivao s redateljem Garethom Edwardsom na snimanju Godzille gdje je obavljao sličan posao. 

Sve zabrinute obožavatelje franšize će primiriti i to da naglasak na ratni aspekt filma nije bio slučajan nusprodukt nezadovoljavajućeg snimanja, već je to dio vizije oko kojeg je "Rogue One" sniman s željom da izgleda drugačije od prošlogodišnjeg Sila se budi.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala