Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Redatelji Zootropole pričaju o potencijalnim nastavcima
Disneyeva animirana avantura na blagajna diljem svijeta sakupila je skoro milijardu dolara

Redatelji "Zootropole" pričaju o potencijalnim nastavcima

Disneyeva animirana avantura Zootropola, koja je svjetlo dana ugledala u ožujku ove godine, za nekoliko bi dana trebala dobiti i svoje DVD izdanje. To je potaknulo pitanja o budućnosti filma koji je skoro dostigao miljardu dolara, zaradivši vrtoglavih 993 milijuna diljem svijeta.

Kakvi su planovi za antropomorfni svijet policajaca zečeva, pokvarenih lisica i geparda sa poremećajem pažnje? Sigurno priča o Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) i Nicku Wildeu (Jason Bateman) neće ostati tamo gdje je stala.

"Reakcija fanova velika je pomoć za takve stvari.", rekao je jedan od redatelja Byron Howard, koji je otkrio da su on i drugi redatelj Rich Moore bili oduševljeni reakcijom publike na film: "Mislim da smo svi zavoljeli taj svijet i toliko se vezali uz likove da smo se pomalo rastužili kada je film napokon izašao jer smo se odjećali kao 'Eto, gotovi smo s tim.' I zapravo je super da postoji potencijal da taj svijet poveća."

Za sada nema službenih planova i objava, ali ako je suditi po Disneyevim prethodnim filmovima samo je pitanje vremena kada će nastavak biti i službeno najavljen. Svijet Zootropole ogroman je i uvelike neistražen tako da materijala za nastavke ili čak seriju ima napretek. "Izrezali smo dosta toga tijekom stvaranja filma.", rekao je Howard i dodao: "Predstavili smo dijelove okruge o kojima smo pričali, ali ih nismo mogli ugurati, neke likove smo eliminirali iz filma. Postoji ogroman potencijal za taj svijet i rado bismo vidjeli još nešto iz njega.", zaključio je redatelj.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala