Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gusarska jedra na vidiku!
Sve tri sezone serije Crna jedra (Black Sails) premijerno pratite na Pickboxu

Gusarska jedra na vidiku!

Foto: Black Sails © 2016 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved

Nema razloga da se odmah ne bacite na gledanje serije Crna jedra (Black Sails) jer su sve sezone već sada dostupne na Pickboxu.

Svi koji su pratili prvu sezonu znaju da je bila bogata okršajima i prepuna iznenađenja, dok su druga i treća sezona naprosto zasjale s još više zbivanja i gusarskih pustolovina. Zbog obilja likova, autentične atmosfere, bitaka na moru i kopnu, gerilskih ratova, balansiranja fikcije i stvarne povijesti, kostimografije zbog koje ćete povjerovati da se nalazite u 18. stoljeću na Karibima, ova serija jedna je od najboljih na koje vas može dovesti put.

Raj pirata i prostitutki

Da nas netko pita kako se odvija ova gusarska pripovijest i po čemu je posebna, najlakše bi to opisali ovako: bradati razbojnici preživljavaju pljačkajući brodove, ulaze u međusobne konflikte, neki moćni gusarski kapetani spremni su cijelu posadu odvesti u smrt da bi došli do dragocjenog bogatstva, a sve se događa daleko od civilizacije.

Kako bi bilo balansa, osim mačo muškaraca, tu su i prelijepi primjerci ženskog roda. Mlada Eleanor ima smisla za biznis, pa gusarima prodaje zalihe hrane i potrepština, dok Max vlada carstvom golotinje i bordela.

Kada ne plove, gusari vole uživati u alkoholu i bordelima, a toga hvala Bogu u Nassau ima naodmet.

Super ekipa i 2 Emmyja

Duplim Emmyjem nagrađena serija može se pohvaliti glumcima koji su nepogrešivo utjelovili stvarne gusare Anne Bonny i Jacka Rackhama, ali i one fikcijske koji se pojavljuju u Otoku s blagom poput kapetana Flinta i Johna Silvera. Charles Vane je gusar divlje naravi, Silver je mudrijaš koji trguje s informacijama, a Flinta je na trenutke volimo, a na trenutke mrzimo.

Upoznajte svoje gusare u dušu, saznajte koji je najbolji način za pljačkanje španjolskog broda punog blaga i jednostavno se opustite uz ovu seriju koja će vas oduševiti baš onako kako su to već uradili Vikinzi.

Čekaju vas i druge serije

Uz Crna jedra, trenutno najpopularnije serije na koje se možete navući na Pickboxu su: Moć, Smrt u raju, Milijarde, Savršena formula, Fargo, Vikinzi, Sjeme života, Preljub i Osveta. Osim ovih, tu su i kultne Mućke, Zvjezdane staze: Nova generacija, Poirot, Seinfeld i Breaking Bad koje uvijek vrijedi iznova pogledati. Izbor je velik, a svaki mjesec Pickbox će vas garantirano dočekati s nečim novim i brutalno dobrim.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala