Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iva Ćurić i klapa Cambi stižu na CMC festival
Najpopularniji festival domaće glazbe održava se u Vodicama 10. i 11. lipnja

Iva Ćurić i klapa Cambi stižu na CMC festival

Mlada Đakovčanka Iva Ćurić debitirat će na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom Ne možeš. Glazbu i tekst pjesme potpisuju Mirko i Snježana Vukomanović, a o svom prvom nastupu u Vodicama Iva je rekla sljedeće: "Ovo je moje prvo gostovanje na nekom festivalu, a CMC festival mi je tim draži jer nije natjecateljskog karaktera. No, to ne znači da odgovornost nije veća jer pjesmu uvijek ocjenjuje publika. Sretna sam što je i moja nova pjesma s kojom ću nastupiti na CMC festivalu predivna i jedva čekam zapjevati je pred publikom", rekla je Iva.

Prvi zapaženi uspjeh Iva Ćurić imala je na prošlogodišnjem natjecanju X Factor Adria, a njezine sjajne interpretacije oduševile su žiri i gledatelje te je dovele do finala natjecanja. Iako nije odnijela pobjedu, sam tijek natjecanja itekako je utjecao na njezinu odluku da se nastavi baviti glazbom. Uz autorski par Snježanu i Mirka Vukomanovića objavila je i prvi singl i spot Šećer koji je nagovijestio uspjeh mlade pjevačice.

Nema sumnje da će publiku u Vodicama Iva pridobiti jer prekrasna pjesma i njena vokalna interpretacija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca predstavit će se na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom Slijepi putnik s aktualnog albuma Ako tako triba bit.

Slijepi putnik mogao bi pomalo iznenaditi obožavatelje klape s obzirom da se Cambi ponovno "usudio" izaći iz okvira klasičnog klapskog pjevanja i okušati se u, potpuno za njih atipičnom, glazbenom izričaju.

"Pjesma pomalo intrigantnog naslova 'Slijepi putnik' pjeva o neuzvraćenoj ljubavi, ali na jedan drugačiji način od očekivane 'balade' s obzirom na tematiku. Brži ritam i agresivnije solo dionice u najvećoj su mjeri ostvarili ono što je autor glazbe i teksta Matko Šimac zamislio, a to je da iz sjetnog i pomalo tužnog teksta na kraju dobijemo jednu bržu, pozitivniju, da ne kažem i veseliju stvar", rekao je Alen Babić, bariton klape.

"Pjesmu 'Slijepi putnik' izvest ćemo uskoro na CMC festivalu u Vodicama, te se nadamo da će publika tamo, a i putem radio postaja koje će je, nadam se, puštati u eter sa zadovoljstvom prihvatiti jedan malo drukčiji 'klapski' zvuk. U svakom slučaju svima preporučam da je poslušaju", zaključio je Alen.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala