Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dan Akroyd pogledao nove Istjerivačice duhova
Jedan od kreativnih umova originalnih filmova podijelio je mišljenje o novom filmu na društvenim mrežama

Dan Akroyd pogledao nove "Istjerivačice duhova"

Nijedan film koji će se ove godine pojaviti u kinima nije imao teži put nego remake Istjerivača duhova redatelja Paula Feiga. Od prvog dana se internet zapalio od ljudi koji agresivno napadaju novi film - od promjene spola glavnih likova do manjka uključenosti originalne glumačke postave.

Uz toliko pritiska svi umiru od želje saznati hoće li film uopće biti dobar ili ne. Kako se čini originalni Istjerivač duhova Dan Akroyd vidio je film i izrazio svoje mišljenje. Nakon gledanja filma Akroyd je svoje mišljenje izrazio na društvenim mrežama:

"Kao osnivač originala: Vidio sam testno prikazivanje novog filma. Osim genijalne, iskrene izvedbe i ženskih i muških članova glumačke postave, film ima više smiješnih i strašnih scena nego prva dva filma plus Bill Murray je u njemu! Kao jedan od milijuna obožavatelja i Ray Stantz, platit ću da ovo još jednom vidim i povesti sve svoje prijatelje!"

Dakle, ako ćemo tome vjerovati Dan Akroyd je vidio film i potiče druga da urade isto. Naizgled protiv svih očekivanja, on se zaista zabavio gledajući modernu verziju franšize koju je pomogao stvoriti. A ako vas to nije potaknulo na gledanje filma možda spominjanje Billa Murraya i njegove cameo uloge bude dovoljno da sve natjera u kina.

Kako god da bilo, film za sada nije u milosti obožavatelja. Čak je i trailer za film najnegativnije ocijenjen trailer na YouTubeu u povijesti. No, ipak ćemo morati čekati da film stigne u kina sredinom srpnja kako bismo vidimo tko je u pravu: bijesni obožavatelji ili Dan Akroyd.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala