Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Rock postaje superjunak
Glumac Dwayne Johnson potvrdio je svoje sudjelovanje u filmu "Doc Savage" i to u naslovnoj ulozi

The Rock postaje superjunak

Čini se kako se Dwayne Johnson nalazi u skoro svakom modernom hollywoodskom filmu jer neprestano dobivamo vijesti o njegovim novim angažmanima. Čovjek je neumoran jer i dalje odabire nove projekte. Najnovija vijest otkriva kako će se glumac naći u ulozi novog superjunaka i prema njemu radi se o "najčudnijem projektu do sada".

Na svom Facebook profilu Johnson je objavio kako su on i redatelj/scenarist Shane Black udružili snage za nadolazeći film Doc Savage. Unatoč njegovom užurbanom rasporedu Johnson je uspio naći vremena kako bi na velike ekrane donio prvog superjunaka.

Clark "Doc" Savage je poznati američki junak iz šund magazina 1930-ih i 1040-ih. Otac znanstvenik ga je od rođenja trenirao i "poboljšavao" tako da Doc Savage ima skoro nadljudske fizičke i mentalne sposobnosti uključujući i pojačanu snagu, izdržljivost, fotografsko pamćenje, borilačke vještine i izvanredan znastveni um. Lik je čak služio kao inspiracija za Clarka Kenta/Supermana.

Jedna stvar zbog koje se fanovi raduju filmu jest da bi trebao biti potpuno čudan. U svojoj Facebook objavi Johnson je otkrio kako je najzanimljivija stvar oko nadolazećeg filma ta da iako je fizički i mentalno iznimno napredan, društvena strana Doca Savagea nije baš najrazvijenija - točnije opisao ga je kao "urnebesnog čudaka". To bi moglo značiti da će se ljubav prema humoru koju dijele Johnson i Shane Black vjerojatno izraziti kroz njegovo nerazumijevanje normalnih društvenih interakcija.

Za sada nije poznato kada bi projekt trebao krenuti sa produkcijom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala