Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U finale Supetalenta odlaze Luka Pirić i Tomy Mihičinac!
Mali maher Rubikove kocke Luka Pirić i nevjerojatni akrobatičar Tomy Mihičinac pridružili se finalistima

U finale Supetalenta odlaze Luka Pirić i Tomy Mihičinac!

 
Pretposljednja polufinalna emisija Supertalenta uživo na listu finalista dodala je još dva imena. Luka Pirić svojim nevjerojatnim talentom slaganja Rubikove kocke oduševio je gledatelje i najvećim brojem glasova plasirao se u finale, a njemu se pridružio nevjerojatni Tomy Mihičinac, kojemu su tri glasa od žirija otvorila put u finale, dok je jedino Danijela glasala za Plesni studio Clique.
 
Trinaestogodišnji Luka Pirić, ovoga puta nastupao je sa šest Rubikovih kocki koje je složio nevjerojatnom brzinom i lakoćom, a najveće iznenađenje nastalo je kada je kocku složio zavezanih očiju. „Kad ovako jedan predivan mladić meni pokloni nešto, ja sam zaista ganuta! Pored tvog imena nisam ništa zapisala, a mislim da je to najveći kompliment!“, kazala je Martina koja je i dobila kocku s vlastitim portretom.
 
 
Tomy Mihičinac točku u polufinalu u kojoj smo vidjeli nevjerojatne okrete i skokove u zraku, hodanje i rolanje na rukama, posvetio je svojim, kako ih je nazvao – mentorima, Igoru i Reneu koji su ga stiskom na zlatnu gljivu poslali direktno u polufinale. „Elementi koje si izveo su neki koje ja nikad nisam vidio u životu. Drago mi je što se vidi da uživaš u onome što radiš! Očekujem suradnju između tebe i Jelene Znaor, jer onaj pothvat sa hoopom je zaista nevjerojatan!“ kazao mu je Mislav nemogavši sakriti oduševljenje, a Martina ga je priupitala da li postoji nešto što ne može izvesti. „Postoji, ali naučim!“ odgovorio joj je Tomy.
 
 
Plesnom studiju Clique za dlaku je pobjeglo finale. Njihov nastup nije pretjerano dojmio Martinu koja im je kazala da je očekivala puno više, a Mislav im je poručio: „Vi ste kod mene kliknuli na prvu. Nemojte biti nezadovoljni ovim komentarima, iskoristite ovo iskustvo i uvažite dobronamjerne komentare. I meni ste bili bolji na audiciji, sve je izgledalo dosta usiljeno, ali ja vas jako volim i vjerujem u vas!
 
 
Na četvrtom mjestu po broju glasova našli su se braća Matej i Danijel Švec koji nastupaju pod imenom Street Brothers, a i ove nedjelje pokazali su da su nevjerojatni. Bio je to pravi spektakl za gledanje. „Mene se uspjeli uvući u tu svoju priču - vaša mirnoća i sugestivnost izražaja, divne rimske dame, dali ste nam kombinaciju showa, atraktivnost tehničkih elementa i zadržali ste svoju skromnost i poniznost! Ovo što mi sad gledamo je rad, rad i samo rad!“ komentirala je Martina njihov nastup.
 
 
Dvanaestogodišnja Nika Pastuović predstavila se s pjesmom svoje omiljene pjevačice, Lare Fabian. „Baš si me pogodila ravno u srce!“, zaključio je Mario, a uz salve pohvala nadovezala se i Martina: „Činjenica da imaš samo 12 godina, veže mi ruke, moram ti iskazati štovanje!
 
 
Na šestom mjestu našla se Mia Petković koja se predstavila emotivnom plesnom koreografijom I love you. „Način na koji ti to radiš je tako motivirajuće!“, komentirala je Danijela.
 
 
Pravi show priredio je Aryan iluzionist koji je najprije prekrio oči, a Mislav je morao bojati crtež odjeće muškarca na papiru. Aryan je isto takav crtež imao kod sebe, a da stvar bude bolja jednako je tako bio i odjeven ispod odijela. „To nije istina“, uzviknula je ushićeno Danijela, a Mislav mu je rekao kako je on definitivno najbolji iluzionist u showu.
 
 
Filip Koncoš izveo je 'Wayfaring stranger' Johnnyja Casha. Filipu, od treme, nije krenulo od prve, pa je morao krenuti s izvedbom ispočetka. „Bravo, čestitam na hrabrosti. Ovo je težak način izvedbe“, kazao je Mislav.
 
 
Tamburaški sastav Slavonska duša za izvedbu u polufinale odlučio se na hip-hop bećarac. „Volim spajati nespojivo, volim tradiciju koju približavamo današnjem dobu.  Za mene ovo nije bećarac“ komentirala je Martina, a Danijela je bila suprotnog mišljenja: „Meni to je kontradiktorno, ali mi je toliko slatko i šarmantno i mislim da ste vi prava atrakcija!
 
 
Na posljednjem mjestu po broju glasova našao se Osječanin Miomir Miljatović koji je ovoga puta balansirao s maketom bicikla na nosu. „Vi definitivno imate talent, meni je za večerašnji nastup falilo malo dinamike, showa, različitosti, mislim da smo se u nekim momentima čak malo dosađivali!“ komentirala je Danijela, Mislav mu zamjerio to što nije više istraživao što sve može s balansiranjem predmeta, dok mu je Mario kroz šalu dobacio: „Da idete u BiH, tamo bi vas zvali Bolanser, a ne balanser!“  
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala