Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sam Mendes neće režirati sljedećeg Bonda
"James Bond" ostao bez redatelja Sama Mendesa koji je režirao dva posljednja Bonda, "Skyfall" i "Spectre"

Sam Mendes neće režirati sljedećeg Bonda

Foto: PR Photos

 Oscarom nagrađen redatelj Sam Mendes (Vrtlog života) izjavio je kako odustaje od Jamesa Bonda, najpoznatije špijunske filmske franšize. Sam Mendes je režirao iznimno hvaljeni nastavak Skyfall 2012. godine, a zatim i manje hvaljeni Spectre 2015. godine.

Još prošle godine, nakon završetka dugotrajnog snimanja na nastavku "Spectre", Sam Mendes je pokazivao znakove umora od zahtjevne produkcije koju zahtijevaju blockbusteri agenta 007. 

Tada je Mendes za BBC Radio izjavio: "Iako smo tek nedavno prestali sa snimanjem, čini se kao jedno nevjerojatno iskustvo i fantastična stvar koja mijenja život. Ovo je zaista više kao stil života nego kao posao. Mislim da ne bih mogao više ići tim putem."

Nakon godine dana redatelj se nije predomislio i definitivno je odustao od režiranja novog nastavka za Jamesa Bonda. "Bila je to nevjerojatna avantura i obožavao sam svaku sekundu, ali mislim da je došlo vrijeme za nekoga drugoga.", otkrio je redatelj publici na književnom festivalu u Walesu, a zatim i dodao: "Ja sam pripovjedač i na kraju dana želim pričati priče s novim likovima. "

Ova neočekivana vijest stiže u trenutku kada je još uvijek nije sigurno hoće li Daniel Craig ostati u naslovnoj ulozi. Ovoga tjedna stigle su vijesti kako se za mjesto novoga Bonda natječu dva velika glumačka imena. Po internetskim portalima proširila se vijest kako je Jamie Bell bio u kontaktu s producentima franšize, a također se i ime Toma Hiddlestona našlo u vijestima s naslovima kako je navodno počeo pregovore za ulogu Jamesa Bonda. 

U svakom slučaju još uvijek nije službeno potvrđeno hoćemo li u novom nastavku Bonda imati novog glavnog glumca, a Daniel Craig nije službeno odstupio s ovog prestižnog mjesta. No, čini se vjerojatno kako će novi nastavak imati novu vodeću garnituru na čelu "Jamesa Bonda". 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala