Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rosa Salazar dobila glavnu ulogu u filmu Roberta Rodrigueza i Jamesa Camerona
Cameronov projekt iz strasti, adaptacija mange "Alita: Battle Angel", dobio glavnu junakinju

Rosa Salazar dobila glavnu ulogu u filmu Roberta Rodrigueza i Jamesa Camerona

 James Cameron već dugi niz godina nastoji realizirati filmsku adaptaciju mange pod naslovom Alita: Battle Angel. Veliki je redatelj bacio oko na adaptaciju prije više od 15 godina, no ovaj projekt iz strasti morao je sačekati dok se Cameron posvetio produkciji Avatara.

Film je zasnovan na popularnoj japanskoj mangi "Battle Angel Alita" Yukita Kishira, čiji je prvi broj objavljen 1990. godine. Radnja mange se odvija u 26. stoljeću, a centralni lik je ženski kiborg Alita. Znastvenik na smetlištu pronađe Alitu koju pokrpa i nadjene joj ime. Bez sjećanja na prošli život, ali uz vrhunske borilačke sposobnosti,  Alita se okrene borbi protiv kriminala. 

Prvi konkretni korak za adaptaciju se dogodio prošle godine kada je James Cameron konačno predao uzde projekta i za redatelja filma izabrao Roberta Rodrigueza. Prije mjesec dana stigle su prve vijesti o izboru glavne junakinje filma, a u konkurenciji su bile četiri glumice - Maika Monroe, Rosa Salazar, Zendaya Coleman i Bella Thorne. 

Rosa Salazar je očigledno bila najuvjerljivija u toj ulozi pa je njoj pripala uloga središnjeg lika. Rosi Salazar akcijske uloge s naglaskom na fizičkoj borbi nisu nimalo strane. Svoju filmsku karijeru sagradila je ulogama u filmovima iz franšize Različita, glumila je u nastavku Pobunjena, a glumi i u još nedovršenoj trilogiji Labirint: Kroz spaljenu zemlju.

Trenutačno Rosu Salazar možete gledati i u fantastičnoj romantičnoj komediji Muškarac traži ženu

Nije poznato kada će točno snimanje filma započeti, ali je studio 20th Century Fox već najavio premijeru filma. "Alita: Battle Angel" naći će se u kinima 20. srpnja 2018. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala