Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 28.5.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo zanimljive i napete serije te tri zabavna filma

TV Preporuke dana - Subota 28.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.5.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Kada se na vratima Fazlinovića pojavi Muradif Belajbeg, poznati kritičar suvremene umjetnosti, na površinu će isplivati Izetov davno zabravljeni talent za konceptualno stvaralaštvo. Svota koju će Belajbeg ponuditi Izetu će biti i više nego dobra motivacija. Za to vrijeme, Čombe prolazi kroz pravu dramu: zabrinut je za svoju seksualnu orijentaciju jer su mu se iznenada počeli sviđati muškarci. Izetov konceptualno-likovni rad, pod nazivom „Heroji Revolucije“, pobrao je uspjeh i kod kritike i kod publike. Na krilima iznenadne slave, Izet dobiva i novi zadatak - osmisliti idejno rješenje plakata za predstojeći Festival ljudskih prava. Pukom slučajnošću Farukova produkcija snima upravo taj događaj. Glavna manifestacija je u San Remu, i svi se nađu na jednom mjestu i u isto vrijeme. Međutim, ovaj kulturni događaj pretvorit će se u potpuni debakl.

Dr. House, RTL 2 u 20:40h
Gluhi četrnaestogodišnjak sruši se za vrijeme hrvačkog meča kada „začuje“ eksplozije. Zbog nedostataka sna, House doživljava halucinacije koje mu pomognu da riješi slučaj gluhog dječaka. House istovremeno planira Chaseovu momačku večer, na nezadovoljstvo Cameron.

Detektiv na Floridi, Doma TV u 21:20h
Nakon što je čovjeka ubio mač glumca tijekom uprizorenja bitke iz Građanskog rata, Jim mora otkriti koji je zamišljeni vojnik počinio stvarno ubojstvo. Callie u međuvremenu na poslu otkriva nešto tragično, a Jim dobiva zloslutne vijesti koje se tiču Callie i Jeffa. Jim se zapetlja u dugotrajni sukob između dvije rančerske obitelji kad radnika s jednog ranča pronađu mrtva na granici dva posjeda. Netko iz Calliejine prošlosti pojavljuje se u najgorem mogućem trenutku i moli pomoć.

FILMOVI

Madagaskar 2, RTL u 20h
Nakon što su pingvini popravili stari avion, ekipa odlučuje poletjeti. Ipak, avion nije baš najbolje popravljen i u zraku uspjeva izdržati vrlo kratko vrijeme. Sruši se i ekipa pada u samo srce Afrike gdje upoznaju svoje daljnje rođake. Dok otkrivaju svoje korijene, shvaćaju da afrička džungla nije ista kao I ona na asfaltu New Yorka. Afrika se uistinu čini kao fantastično mjesto. No, jeli uistinu bolja od zoološkog vrta u New Yorku?

Prave mućke, HTV 1 u 20:05h
Gambit donosi priču o britanskom kustosu (Firth), koji smišlja paklenu osvetu svom šefu. Njegov šef, (Rickman), jedan je od najbogatijih ljudi Engleske, ujedno i strastveni kolekcionar umjetnina, a zeznut će ga tako što će mu podvaliti lažnu Monetovu sliku. Mamac koji će njegovog šefa navesti u klopku je ni manje ni više nego prekrasna Cameron Diaz u ulozi kraljice Teksaškog rodea, koja se predstavlja kao nasljednica te slike…

Policijska akademija, Nova TV u 21:30h
Nedavna odluka gradonačelnice da policijske akademije ubuduće imaju pravo pohađati baš svi, bez obzira na tjelesnu spremu, stupanj inteligencije, visinu, težinu i spol, policajce i instruktore s akademije zbunjenog zapovjednika Lassarda (G. Gaynes) dovest će na sto muka. Naime, među šarolikim mnoštvom mladića i djevojaka koji su se prijavili za novu klasu, nalazi se i nekoliko pravih čudaka. U stroju pred Lassardovim zamjenikom, poručnikom Thadeusom Harrisom (G. W. Bailey), nalaze se uistinu slikoviti tipovi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala