Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Crvena Jabuka, Emina Arapović i Emilija Kokić na CMC Festivalu
Najveći festival domaće glazbe održava se u Vodicama 10. i 11. lipnja

Crvena Jabuka, Emina Arapović i Emilija Kokić na CMC Festivalu

Crvena Jabuka snimila je novi singl Mala moja Dalmatinko koji će predstaviti 11. lipnja na CMC festivalu u Vodicama. Za veselu i prpošnu pjesmu u dalmatinskom pop ritmu Žera i legendarni bend udružili su snage s popularnom klapom Puntamika iz Zadra.

Redatelj spota koji je premijerno prikazan na CMC televiziji i portalu 24 sata, jest Željko Petreš, dok pjesmu potpisuju autor glazbe i teksta Zlatan Fazlić i aranžmana Dragomir Herendić.

Pjesma Mala moja Dalmatinko najavljuje i novi album Crvene Jabuke koji će uskoro biti objavljen. Njihovo posljednje diskografsko izdanje dvostruki je live album Bivše djevojčice, bivši dječaci koji je objavljen krajem 2014. godine, a povodom 30. obljetnice djelovanja benda, Croatia Records je prošle godine objavila kompilaciju njihovih 100 originalnih pjesama. Legendarni bend jedan je od koncertno najaktivnijih i najboljih live bendova u regiji.

Emina Arapović debitirat će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama s pjesmom Premija za koju smatra da joj je najbolja pjesma u životu! Autor glazbe i teksta je Marko Tomasović dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Boris Đurđević. Izuzetno zadovoljna i uzbuđena Emina s puno je žara opisala sve trenutke vezane za nastanak pjesme:

"Već dugo vremena me jako zanima fuzija u glazbi. Spajanje glazbenih žanrova u nešto sasvim novo. Budući smo Marko Tomasović i ja prije svega prijatelji, a onda i suradnici, dugo smo razgovarali o tome kako ja zapravo želim isprobati nešto novo, ali na svoj način.

Ideja je ovoga puta bila spojiti rock i dance s house muzikom, htjela sam da zvuči svježe, suvremeno i da ima ono nešto. Marko je vrlo brzo mućnuo svojom genijalnom glavicom i poslao mi demo uz klavir. Ovoga puta je i napisao tekst! Po prvi puta od kako surađujemo ja pjevam i njegov tekst! Iskreno, ne znam što me brže osvojilo, tekst ili nevjerojatna energija, melodija i ritam ove pjesme."

"Zbog velikog potencijala koji pjesma ima te uz pomoć naše izdavačke kuće Dancing Bear, odlučili smo ju poslati na ovogodišnji CMC festival jer je riječ o pravom ljetnom hitu! Svi sastojci su tu: beat, energija, pozitiva, zarazna melodija i genijalan tekst!!", rekla je Emina.

Emilija Kokić drugu će godinu zaredom nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, a za njezin ovogodišnji nastup pripremila je singl naslovljen Druga. Glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Robert Pilepić, a za aranžman je zaslužan Boris Đurđević.

Druga je kompleksna pjesma u kojoj će se prepoznati mnoge žene koje su proživjele takvu životnu dramu ili se pribojavaju da bi im se moglo tako nešto dogoditi. Emilija je baš jako emotivno doživjela ovu pjesmu o kojoj je rekla:

"Kad sam prvi put pročitala tekst pjesme malo me nešto štrecnulo od pomisli da bih ja mogla biti ta 'druga', a kad sam čula melodiju koja savršeno prenosi emociju teksta potpuno sam se rastužila. Aranžman me doslovce 'izuo iz cipela'... Dok sam snimala pjesmu proživljavala sam neku vrstu psiho drame kao da sam se suočavala sa svojim strahovima. Prestravljuje me pomisao da bi se u moju vezu mogla uvući neka treća osoba ili da bih ja mogla biti 'druga' u životu muškarca kojeg volim", rekla je Emilija i dodala da se veseli nastupu na CMC festivalu.

Prateći video spot predstavljen je u jednoj sasvim novoj formi koji je zapravo mali akcijski film! Glavna nositeljica ideje je sjajna redateljica Katja Restović, a ulogu fatalnog muškarca odigrao je poznati hrvatski glumac Robert Kurbaša.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala