Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael Keaton glumi negativca u Spider-Manu
Michael Keaton bi u filmu "Spider-Man: Homecoming" mogao glumiti Vulturea nasuprot Toma Hollanda

Michael Keaton glumi negativca u "Spider-Manu"

 Nakon Birdmana i Spotlighta Michael Keaton se vraća u svijet superjunaka. Michael Keaton se pridružio Tomu Hollandu u najnovijem filmskom rebootu Spider-Mana, Spider-Man: Homecoming. 

Prije mjesec dana Sony Pictures i Marvel su bili u pregovorima s Keatonom oko uloge u novom Spider-Manu, a iako se činilo kako je Keaton odbio ulogu, konačno se i službeno pridružio glumačkoj postavi. Osim što je pretplošle godine imao sudar sa svijetom superjunaka u Oscarom nagrađenom filmu "Birdman", Keaton je odradio i dio svoje karijere kao nesebični junak s plaštom u filmovima Tima Burtona Batman i Batman se vraća

No, tako nešto neće zaustaviti spekulacije. Mnogi nagađaju kako će Michael Keaton utjeloviti prvoga velikog protivnika mladog Spider-Mana, negativca The Vulturea. Vulture se prvi puta pojavio u stripovima 1963. godine, a stvorili su ga Stan Lee i Steve Ditko. Vulture se okreće kriminalnom životu nakon što ga poslovni partner izda. Vulture, inače genijalni izumitelj, načinio je sebi odijelo pomoću kojeg leti, a koje mu također daje posebnu snagu i produžava život. 

U filmu će glumiti i Robert Downey Jr. koji će se pojaviti u svojoj ikoničnoj ulozi Tonyja Starka, odnosno Iron Mana, dok će ujnu May glumiti Marisa Tomei. Uz njih u filmu će glumiti i Tony Revolori, Laura Harrier te Zendaya.

Jon Watts režirat će film prema scenariju Johna Francisa Daleyja i Jonathana Goldsteina, a Spider-Man: Homecoming trebao bi stići u kina 7. svibnja 2017.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala