Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Magazin, Minea i Željko Bebek stižu u Vodice
CMC Festival, koji se održava 10. i 11. lipnja, ugostit će najveće domaće zvijezde

Magazin, Minea i Željko Bebek stižu u Vodice

Novi singl grupe Magazin Ima dana još je jedna uspješnica autorskog i bračnog para Vjekoslave i Tončija Huljića koju će Magazin, već tradicionalno, predstaviti na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.

"CMC festival mi je uz Splitski najdraži festival. S njim kao da mi počne ljeto. Ulice su pune ljudi, turista, sve je nekako puno življe i ljudi su veseliji pa se tako i dogodi da u ovo vrijeme uvijek imamo bržu pjesmu. Jednostavno mi taj ritam odgovara, a i na pozornici mi daje prostora za ples. Kod CMC festivala mi se sviđa to što se pjesme dovoljno rano mogu čuti u eteru pa publika s nama pjeva, a to daje jednu posebnu atmosferu. Ove godine ima dosta izvođača na CMC festivalu pa se već veselim druženju s kolegama", rekla je Andrea.  

Grupa Magazin nastupila je prvi put na CMC festivalu 2008. godine s pjesmom Migrena koju je tada pjevala Ivana Kovač, a potom su uslijedile pjesme Još se ne bi udala, Muško bez karaktera, Parada, Školovana da preživim i Doktore s pjevačicom Andreom Šušnjarom. Temperamentna Splićanka osebujnog glasa vrlo brzo se snašla u grupi koja je nastavila već uhodanim stazama. Prvi veliki hit s Andreom bila je pjesma Sijamski blizanci koja je, kao i ostale pjesme poput Maslačka i Kemije, nastale u posljednjih šest godina, osigurala dugi vijek trajanja grupe na glazbenoj sceni.

Minea je predstavila novi singl Ljubakanje (Doza rizika), koji su napisali ga Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić. Aranžman Mineinog sigurnog novog hita potpisuje Leo Škaro, a o tome zašto pjesma ima dva naslova, Minea je objasnila:

"To se desilo slučajno jer se jednostavno nismo mogli odlučiti za ime pjesme. Tončiju se ime 'Doza rizika' činilo malo "strogo", a meni se svidjelo na prvu! A 'Ljubakanje' ima neodoljiv prizvuk, baš svi se vole ljubiti, zar ne?", rekla je Minea. Već je, prije petnaestak godina, Minea na Melodijama hrvatskog Jadrana izvela pjesmu Pod tvojim prstima koju je publika zvala Češkaj me. I opet će publika biti ta koja će odlučiti koje ime im se više sviđa!

"Proljeće, kad' sve buja i miriše, mi je najdraže godišnje doba. Za snimanje novih fotografija stilist mi je pripremio nekoliko haljina, ali na kraju mi je najdraža fotografija ona na kojoj "nosim" samo cvjetić koji sam ubrala neposredno pred snimanje ispred studija. Pjesma Ljubakanje stigla je nakon gotovo jednogodišnje pauze od hita 'Razonoda' i dueta s Giulianom 'Mi smo jedno drugom suđeni' jer sam proteklih godinu dana jednostavno imala toliko obaveza da se nisam stigla posvetiti odabiru novih pjesama. No ovaj put obećajem da pauza između pjesama neće biti toliko duga i da već nakon CMC festivala stiže sljedeća", kaže prpošna Minea.

Željko Bebek drugu će godinu zaredom na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu. Nakon prošlogodišnjeg hita Prvak svijeta, ovoga lipnja Bebek će pjevati pjesmu Ja po kafanama autora Branimira Mihaljevića i Faye.

Istoimeni spot snimio je i režirao Dario Lepoglavec, a u glavnim ulogama pojavljuju se dvoje poznatih, Bebeku najdražih glumaca, Mirna Medaković i Filip Juričić. Mirna glumi njegovu neprežaljenu ljubav, a Filip, s kojim je i privatno prijatelj, glumi mladog Bebeka. U spotu se pojavljuje i Bebekova supruga Ružica koja je bila zadužena za styling.

Legendarni pjevač prošle je godine spektakularnim koncertom u KD Vatroslava Lisinskog obilježio 40 godine zavidne karijere uz svoj prateći bend, Simfonijski orkestar pod ravnanjem Josipa Cvitanovića i tamburaški orkestar CTK Varaždina pod ravnanjem Tibora Buna, a upravo je ovaj koncert bio njegov prvi solistički koncert u toj svečanoj dvorani. Zavidne energije bez obzira radi li se o snimanju nove pjesme ili novom koncertu, Željko Bebek veseli se novim projektima kao i nastupu u Vodicama u društvu brojnih kolega.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala