Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sprema se nova suradnja Stevena Spielberga i Colina Trevorrowa
Nakon velikog uspjeha njihovog zajedničkog projekta "Jurski svijet", stiže posve nova priča pod nazivom "Powerhouse"

Sprema se nova suradnja Stevena Spielberga i Colina Trevorrowa

Steven Spielberg odlučio je još jednom udružiti snage s redateljem Colinom Trevorrowom te ponoviti uspjeh velikog hita Jurski svijet na kojem su njih dvojica surađivali. Riječ je o obiteljskom akcijskom filmu pod nazivom Powerhouse koji će Spielberg raditi u produkciji svoje kuće Amblin Entertainment, a za originalnu priču po kojoj će se snimati film zaslužan je Trevorrow.

Trevorrow će biti i dio produkcijskog tima uz Simona Kinberga, a Spielberg je odlučio scenarij i režiju prepustiti Emily Carmichael, mladoj redateljici koja je pokazala da je spremna za velike projekte. 
 
 
Uzbuđeni smo što ćemo na ovome projektu raditi s Colinom Trevorrowom kao i Emily Carmichael koja je izuzetno talentirana mlada redateljica. Jedva čekamo vidjeti kako će izgledati njezina kreativna vizija ove uistinu originalne Colinove priče koja ima sve kvalitete koje smo tražili“, rekao je Holly Bario predsjednik produkcije Amblina.
 
S odabirom redateljice izuzetno je zadovoljan Trevorrow koji u njoj vidi veliki potencijal i pravu osobu za ovu priču „Emily Carmichael je savršena redateljica za filmove kakve ja volim i radim. Njezina sposobnost da prikaže toplinu u ljudskost unutar pripovijedanja je velesila sama po sebi“,  rekao je Trevorrow.
 
O čemu će se raditi u filmu Powerhouse za sada se još drži u tajnosti, a kako donosi Hollywood Reporter, Trevorrow je nakon što se oduševio Carmichaelinim kratkim filmom The Hunter and the Swan Discuss Their Meeting s kojim se predstavila na ovogodišnjem Sundanceu, pozvao redateljicu na set svoje drame The Book of Henry gdje su zajedno razradili likove za ovaj projekt.
S.V. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala