Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert Langdon se vratio
Stigao je prvi trailer za film "Inferno", novi film rađen prema romanu Dana Browna

Robert Langdon se vratio

Prošlo je već nekoliko godina otkako su Tom Hanks i Ron Howard posljednji put zajedno radili na filmu temeljenom na romanu Dana Browna. Ako ste jedan od obožavatelja koji je čekao novu suradnju napokon ste dočekali Hanksa ponovno u ulozi simbologa Roberta Langdona i to u filmu Inferno, koji se predstavio i prvim trailerom.

U Infernu je Dan Brown malo promijenio neke stvari, odstupajući od svoje prokušane formule. Umjesto da pokušava riješiti drevni misterij ovoga puta Robert Langdon ima puno suvremeniji problem, koji je na neki način povezan sa Danteovim Paklom. No, Langdona malo muči amnezija te se uopće ne sjeća kako je i zašto stigao u talijansku Firencu.

Prije deset godina Tom Hanks je preuzeo glavnu ulogu u Da Vincijevom kodu. Knjiga je bila svjetski fenomen od 2003. kada je izašla i samo je bilo pitanje dana kada će se napraviti filmska adaptacija. Filmska verzija postigla je toliki uspjeh da su Hanks i redatelj Ron Howard tri godine kasnije napravili i nastavak, temljen na Browneovoj knjizi Anđeli i demoni. Film nije postigao jednak uspjeh kao svoj prethodnik, ali je svejedno bio vrlo uspješan.

Bit će zanimljivo vidjeti je li ovih sedam godina otkako nema Langdona i njegovog svijeta utjecalo da obožavatelje da su željni još ili su već polako zaboravili na tu cijelu priču.

Uz Hanksa će glumiti Felicity Jones. Ona će glumiti doktoricu za koju se Langdon nada da bi mu mogla pomoći povratiti nestala sjećanja. Film u kina stiže tijekom listopada, taman da stignemo još bolje upoznati Jones, koja predvodi glumačku ekipu u novoj priči Ratova zvijezda - Rouge One: A Star Wars Story.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala