Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nisam bankrotirao, kaže Louis C.K.
Louis C.K. poručio je kako su njegove financijske nevolje preuveličane i da razmišlja o novoj sezoni serije "Horace and Pete"

"Nisam bankrotirao", kaže Louis C.K.

 U podcastu s novinarima The Hollywood Reportera komičar Louis C.K. otkrio je planove za budućnost, ali i raspršio neke glasine o financijskoj propasti nakon što je završio prvu sezonu serije Horace and Pete

Naravno, prvu situaciju koju je žarko želio razriješiti je pitanje njegovih financija. Mnogi su njegove komentare na showu Howarda Sterna protumačili u lošijem tonu nego što su oni uistinu napravljeni.  

Louis C.K. kaže: "Rekao sam da samo se zadužio. Mislim Howard je komičar, pa sam htio zvučati smiješno, a znao sam kako će se smijati ako kažem da sam u dugu. Rekao sam mu 'Dužan sam milijune dolara', što je tehnički bilo točno. Uzeo sam kredit kako bih završio show, ali nema drugog načina za napraviti TV show!" Na to je nadodao: "...ali znao sam da mogu vratiti sav novac. I gotovo jesam, kroz nekoliko mjeseci show će biti isplaćen."

Komičar ima i velike planove za rast i budućnost serije. Naime u procesu izrade je i aplikacija preko koje će biti moguće gledati seriju, a njezina izrada bi trebala biti gotova u srpnju. Isto tako, planira prodati seriju drugim platformama. "Prodat ćemo show drugim servisima. Imamo nekoliko ponuda, ali trenutačno se ne zamaramo time. Ostatak godine želimo vidjeti kako će serija proći u 'divljini', a kada bude vrijeme da seriju prodamo nekome drugome podijelit ću ček sa svojom glumačkom postavom koja je suvlasnik serije." 

Svima onima kojima je "Horace and Pete" zapeo za oko i voljeli bi vidjeti još sezona serije stižu dobre vijesti. Naime, iako još nije definitivna odluka, Louis C.K. zasigurno nije odustao od novih epizoda serije. "Mogao bih napraviti drugu sezonu 'Horace and Pete', naravno da bih mogao i razmišljam o tome. No, nisam siguran što bih napravio. Znam da ću barem ovakav tip serije napraviti ponovno."

Dakle, čini se kako seriji "Horace and Pete" još nije definitivno kraj, no za Louiea se ne piše sjajna budućnosti. Kako svi obožavatelji znaju, "Louie" je već na podužem odmoru, a iako serija nije definitivno otkazana, njezin kreator, Louis C.K., nije spreman na nove epizode. 
"Taj tip kojeg sam igao u showu (Louie), onaj razvedeni i pokisli otac i komičar u New Yorku, mislim da za toga tipa nemam više priča. Ne želim raditi seriju iz osjećaja dužnosti." No, "Louie" bi se mogao vratiti ako mu pronađu "novu priču, prikazanu iz drugog kuta nekada u budućnosti".
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala