Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trojac Charlize Theron, Jason Reitman i Diablo Cody snima novu komediju
Jason Reitman ponovno vježba svoje komičarske mišiće u filmu "Tully" s Charlize Theron

Trojac Charlize Theron, Jason Reitman i Diablo Cody snima novu komediju

 Nakon uspješne suradnje na komediji Mlađa punoljetnica iz 2011. godine, Charlize Theron, Jason Reitman i Diablo Cody ponovno su se udružili kako bi publici pružili nove salve smijeha. 

Nova komedija pod naslovom "Tully" u glavnoj ulozi majke s troje djece donosi Oscarom nagrađenu glumicu Charlize Theron. Kao i u prijašnjoj suradnji, Diablo Cody, također oscarovka, pripremila je scenarij komedije, a Jason Reitman zasjest će na redateljsku stolicu filma. Iako suradnja trojke na filmu "Mlađa punoljetnica" nije bila neprijekorni hit, prijašnji projekt na kojim su surađivali Jason Reitman i Diablo Cody osvojili su publiku i kritiku. Radi se o tinejdžerskoj drami Juno, za koju je Cody odnijela i Oscara. 

Radnja komedije prati Marlo (Charlize Theron), majku  troje djece od kojeg je jedno novorođenče. Kako bi joj pomogao, brat joj na dar pokloni dadilju imena Tully. Isprva oklijeva prihvatiti takav dar, ali ubrzo Marlo razvije prisan odnos s neobičnom i zahtjevnom dadiljom. 

Film bi sa snimanjem trebao započeti krajem ljeta ove godine u Kanadi. Još uvijek nije zakazana datum premijere niti šira glumačka postava, s obzirom da je projekt u samim začetcima.  

Do novih vijesti o ovoj komediji zvijezdu filma Charlize Theron možete gledati u kinima kao Zlu kraljicu u filmu Lovac i ledena kraljica, animiranom filmu Kubo and the Two Strings, a iduće godine je možete gledati kao negativku "Brzih i žestokih" u nastavku Fast8.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala