Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tvorac serije Bez traga sprema vrlo neobičan projekt
Hank Steinberg radi na seriji "Dawn", koja je smještena u prapovijesno vrijeme, a bavit će se grupom neandertalaca

Tvorac serije "Bez traga" sprema vrlo neobičan projekt

Većinu prošlog desetljeća televizijska je publika bila prikovana uz male ekrane na kojima su Anthony LaPaglia i Poppy Montgomery bili u potrazi za nestalim osobama u seriji Bez traga. Nako što je serija otkazana tvorac serije Hank Steinberg okrenuo se novom projektu - seriji The Last Ship, a sada sprema najčudniji projekt dosad - dramu Dawn.

Dawn će biti smještena u prapovijesno doba i pratit će pleme Neandertalaca čiji se životi zauvijek promijene kada naiđu na obitelj Homo Sapiensa. Pleme se bori sa preživljavanjem i pokušavaju nastaviti svoj normalan način života, ali to neće biti jednostavno. Na prekretnici napretka i izumiranja jedne vrste, serija će pokušati pronaći odgovore na pitanje što zapravo znači biti čovjek.

Uz tvorca serije Steinberga, na njoj će raditi i scenarist Ken Nolan, koji je radio scenarije za film Pad crnog jastreba i mini seriju Tvrtka. Stručnjak za vizualne efekte i redatelj Gospodarice zla, Robert Stromberg, preuzet će redateljsku palicu pilot epizode.

Osim vijesti o samom stvaranju serije dobili smo i dio glumačke ekipe. Fola Evans-Akingbola, glumica iz Smrti u raju, koja se nedavno pojavila i u epizodi Igre prijestolja, glumit će osobu imena Pakalan. Temuera Morrison, najpoznatiji kao Jango Fett iz Ratova zvijezda: Klonovi napadaju naći će se u ulozi Wikkanaka, a glumac iz Vikinga Carl Shaaban preuzet će ulogu Buzura. Uz njih tu je i novo lice Matthew Hopkinson, koji će u seriji biti Kamak.

Produkcija serije trebala bi početi uskoro, ali se još uvijek ne zna kada bi se mogla očekivati premijera.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala