Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ivana Kovač, Tonči Huljić i Begini stižu na CMC festival
Najpopularniji domaći festival održava se u Vodicama 10. i 11. lipnja

Ivana Kovač, Tonči Huljić i Begini stižu na CMC festival

Foto: CMC
Glavni medijski pokrovitelj: MojTV

Ljetna, vesela, dalmatinska, riječi su kojima Ivana Kovač opisuje novu pjesmu Bila boja koju će izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Razigranim stihovima i glazbom koju su za nju napisali Denis Dumančić i Nikola Bosilj iz Mejaša te odličnim aranžmanom koji potpisuje Igor Ivanović, Bila boja mami osmijeh na lice te bi vrlo lako mogla postati hit koji ćemo ovog ljeta svi pjevušiti.

"Pjesma je prava ljetna, vesela... dalmatinska! Ovo je treća pjesma koju radim u suradnji sa Denisom Dumančićem. I ovog puta je autor glazbe i teksta, s tim da mu se ovog puta kao tekstopisac pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Aranžman potpisuje Igor Ivanović u čijem je studiju pjesma i snimljena", rekla je Ivana te najavila i snimanje spota koje će povjeriti Filipu Dizdaru.

Kakvi san ja kralj novi je singl neumornog skladatelja i pjevača Tončija Huljića s kojim će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu. Ovo je njegov treći nastup na festivalu u Vodicama. Prvi put je nastupio 2014. s pjesmom Guštan, jednim od najvećih hitova te godine koji je ujedno i obilježio njegov drugi studijski album Panika, a godinu dana poslije predstavio je pjesmu Nisam papak. Nova pjesma Kakvi san ja kralj ljubavna je pjesma opjevana u stilu koji Tonči već pet godina njeguje sa svojim Madre Badessa bandom i još jedan siguran hit za koji je napisao glazbu i aranžman dok je tekst pisala Vjekoslava Huljić.

Iako kroz svoje pjesme često provlači duhovitu notu muško-ženskih odnosa kao na primjer u singlu Čemu nervoza, novom je pjesmom na tragu hitova Ja sam rojen da mi bude lipo i Guštan.

O pjesmi koja će zasigurno postati himna mnogih muškaraca Tonči Huljić kaže: "Ovo je priča o tipičnom Dalmatincu koji u klasičnom alfa-mužjačkom stilu ne želi pokazati koliko pati što je ostavljen i pred društvom se ponaša kao da je sve u najboljem redu, da ga ništa ne dotiče, no samom sebi ipak priznaje da unutra proživljava dramu ostavljenog lika, i da je 'puka 'ka cvrčak..."

Nakon prošlogodišnjeg nastupa u programu Klapa vs Tambura, popularni Begini ove će godine nastupiti u revijalnom dijelu CMC festivala s pjesmom Iz protesta. Prilikom predstavljanja ove vedre i vesele pjesme brzog ritma Begini su izjavili: "Vjerujemo da će se svidjeti našim fanovima, a i da će ćemo njome osvojiti i neke nove slušatelje."

Na ovoj su pjesmi Begini ponovno surađivali sa svojim mentorom Ivanom Zakom koji je do sada radio gotovo sve njihove pjesme. Za aranžman je, osim Ivana, zaslužan Luka Kovačić.

U veliki uspjeh pjesme vjeruje i Ivan Zak koji je Beginima velika podrška od prvog dana: "Begini su mladi tamburaši sa zaista ogromnim potencijalom. Veliko mi je zadovoljstvo raditi s njima i naravno, puno očekujem od njih."

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala