Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Batman Bena Afflecka okupit će brojne negativce
Prvi temelji "Batmana" već su postavljeni u filmu "Batman v Superman: Zora pravde", a priča će se dalje razvijati u narednim DC filmovima

"Batman" Bena Afflecka okupit će brojne negativce

Nakon dolaska u kina filma Batman v Superman: Zora pravde, jedna je stvar postala jasna: Ben Affleck oduševio je u ulozi Batmana. Imajući na umu tu činjenicu DC Comics i Warner Bros polažu još više nade u najavljeni samostalni film o Batmanu u kojemu će Affleck biti redatelj i naravno glavni glumac. Kako saznaje CinemaBlend, već je otkriven dio scenarija koji Ben radi u suradnji s velikim imenom DC Comicsa Geoffom Johnsom, a prema kojemu će Batman okupiti veliki broj poznatih negativaca.

Ipak, za više detalja morat ćemo pričekati još neko vrijeme jer studio svoje planove dozira taman toliko brojne obožavate drži u neizvjesnosti. Budući da je Batman najavljen u vremenskom roku od pet godina pretpostavlja se da će se detalji scenarija popunjavati u hodu i to sukladno razvoju događaja filmova koji mu prethode i čija će radnja poslužiti kao uvod.

Autori naglašavaju da su prvi temelji Batmana već postavljeni u filmu Batman v Superman: Zora pravde, a priča će se dalje razvijati u nadolazećem Odredu otpisanih te prvom i drugog dijelu filma Justice League koji nas očekuju 2017. i 2019. godine. Prema izjavi redatelja Zacka Snydera ovi će filmovi izgraditi posve novi svijet koji će okupiti veliki broj raznih negativaca, od kojih će se mnogi pojaviti i u Batmanu.

Ako ste već pogledali Batman v Superman: Zora pravde, sljedeća kockica ove slagalice Odred otpisanih stiže u kina već 5. kolovoza ove godine. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala