Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Punisher dobiva vlastitu seriju!
Netflix je službeno najavio prvu sezonu nove serije u kojoj će Jon Bernthal kao Punisher biti središnji lik

Punisher dobiva vlastitu seriju!

 Punisher Jonom Bernthalom definitivno dobiva svoj show! Nakon niza mjeseci govorkanja i nadanja obožavatelji ovog Marvelovog lika mogu biti sigurni kako će nastaviti gledati Punishera na malim ekranima. Netflix je konačno potvrdio i službeno najavio novu seriju u kojoj će glavni junak biti Punisher. 

Potražnja za samostalnom Punisherovom serijom, znanog i pod punim imenom Frank Castle, ponovno se rasplamsala kada je taj lik najavljen u drugoj sezoni Daredevila. Sumnje u dovođenje lika Punishera u seriju o Daredevilu, ako su i postojale, ubrzo su ugašene izvarednom glumačkom izvedbom Jona Bernthala koji je odglumio ovog problematičnog lika. Jon Bernthal će i u novoj seriji ponovno glumiti Punishera. 

Frank Castle je vojni veteran koji pokušava osvetiti smrt svoje žene i kćerke. Pod pseudonimom Punisher on kreće na ratni put prvotiv zločinaca kada njegova nedužna obitelj pogine u obračunu suparničkih bandi.

Do sada je bilo nekoliko pokušaja ekranizacija ovog stripovskog antijunaka, primjerice film Punisher iz 1989. godine s Dolph Lundgrenom u glavnoj ulozi i noviji iz 2004. godine s Tomom Janeom. Oba filma nisu okupili posebno značajan krug obožavatelja.

Netflixovoj seriji na čelo će stati Steve Lightfoot (Hannibal) kao showrunner, a navodno će i pripremiti scenarije za prve dvije epizode. Kada će započeti produkcija na seriji i kada ćemo Punishera ponovno gledati na ekranima nije još otkriveno. 

Netflix je tako dodao još jednu Marvelovu seriju na svoj raspored, a s ovim spin offom će držati čak 6 različitih serija s Marvelovim naslovom. Do sada se, osim Daredevila, emitirala samo Jessica Jones, uskoro stiže Luke Cage, a u daljoj budućnosti na Netflixu ćemo gledati i Iron Fista te The Defenderse. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala