Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


 The Voice: Najljepši glas Hrvatske je Ruža!
Publika je odlučila da će titulu najljepšeg glasa Hrvatske u drugoj sezoni "The Voicea" nositi Ruža Janjiš

The Voice: Najljepši glas Hrvatske je Ruža!

Foto: HRT

 U velikoj finalnoj emisiji uživo okrunjen je pobjednik 2. sezone showa  The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Nakon tri tijesna i uzbudljiva kruga publika je svojim glasovima odlučila: Ruža Janjiš je pobjednica! 

 

@ruzajanjis pobjednica je 2. sezone The Voicea! Čestitamo! 🌷😘👍😉👠⚘✌💃❤🚀🕪🎙 #TheVoiceHRT

A photo posted by The Voice HRT (@thevoicehrt) on

U napetom finalu Alen, Edgar, Ruža i Vedran borili su se za titulu najljepšeg glasa Hrvatske kroz tri kruga nastupa. Natjecatelji su nastupali po tri puta – pjevajući pjesmu s audicije, zatim zajedničku pjesmu s mentorom i potpuno novu pjesmu u trećem krugu.

U prvom krugu finala natjecatelji su izveli pjesme s audicije. Prvi je na pozornicu izašao Alen Đuras. Izveo je pjesmu Eda Sheerana "Thinking Out Loud" kojom je oduševio mentore na audiciji. Drugi na redu bio je pjevač klape Iskon Edgar Rupena, a izveo je pjesmu "Granada". Vedran Ljubenko ponovio je svoju izvedbu pjesme Jamesa Browna "It's a Man's Man's Man's World", dok je  Ruža Janjiš pjesmom "You Shook Me All Night Long" benda AC/DC digla mentore na noge. 

U drugom krugu finala natjecatelji su pjevali sa svojim mentorima. Alen i Jacques su u duetu izveli pjesmu "Love Runs Out" grupe One Republic. Edgar i Tony otpjevali su evergreen "O Sole Mio", a Ivan i Vedran su izveli vatrenu pjesmu grupe Kings of Leona "Sex On Fire". Ruža i Indira odabrale su glasnu i plesnu pjesmu "Let's Get Loud" Jennifer Lopez. 

Iako je u prošlogodišnjem showu nakon drugog kruga prvi finalist već ispao, ovog puta prema glasovima gledatelja nitko se nije posebno izdvojio.

U trećem i posljednjem krugu finala prvi se predstavio Alen je s Gibonnijevom pjesmom "Ako me nosiš na duši". Sljedeći je na pozornicu izašao Edgar s pjesmom "Torna a Surriento". Vedran je otpjevao "Crazy" grupe Aerosmith, a posljednju izvedbu večeri imala je jedina djevojka, Ruža, s pjesmom Massima "Iz jednog pogleda".

U završnici su mentori i suradnici showa odali počast preminulom glazbeniku Princeu izvedbom kultnog hita glazbenika "Purple Rain". 

S 30,67% glasova pobjedila je Ruža Janjiš! Ostali natjecatelji sakupili su sljedeće postotke glasova: Vedran 16,27, Alen 23,43  i Edgar 29,62. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    marlonbrando marlonbrando @ 24.4.2016. 19:38

    Maksimalno razočaranje.

  • #1
    0 0
    yuma yuma @ 23.4.2016. 23:06

    Cura je neposredna i simpatična, međutim, nije THE VOICE. To bi bio bilo koji od finalista (čak i polufinalista) prije nje.

    Show je bilo zanimljivo pratit, Hrvatska je puna glazbenih čudesa😍 :-)

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala