Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


It dobio datum premijere
"Ono", najnoviju adaptaciju horora Stephena Kinga, gledat ćemo u kinima u rujnu sljedeće godine

"It" dobio datum premijere

 Warner Bros. je konačno službeno postavio datum za premijeru najnovije adaptacije knjige Stephena Kinga Ono. Film strave s klaunom iz noćne more, Pennywiseom, gledat ćemo u rujnu iduće godine

Priča prati grupu tinejdžera koji se prozovu Klubom Gubitnika, a uspiju poraziti biće koje nazivaju Ono. Mnogo godina kasnije biće se vraća, a članovi kluba, sada odrasli ljudi, moraju se ponovno udružiti, iako se ne sjećaju prve bitke.

Prvotni plan snimanja, da prvi film ispriča priču dok su djeca, a drugi da ih prati kao odrasle, još uvijek stoji na snazi.

Film o kojemu se godinama priča i koji je dugo u pripremi imao je svojih trzavica i kočnica. Redatelj koji je prvi preuzeo režisersku palicu, Cary Fukunaga, odustao je od režiranja filmske adaptacije kultnog romana u svibnju prošle godine. No, film je uskoro ponovno pokrenut kada je argentinski redatelj Andrés Muschietti (Mama) preuzeo kormilo adaptacije. 

Will Poulter je bio u pregovorima za ulogu bića, koje preuzima oblik klauna, no još uvijek se ne zna hoće li i dalje biti vezan uz projekt nakon promjene redatelja. Iako se neslužbeno doznaje kako je mladi glumac odustao od ove ikonične uloge zbog neslaganja rasporeda, službenih informacija za sada nema. 

S novim redateljem za kormilom filma, Ono će nastaviti s produkcijom ove godine, a s početkom snimanja će uskoro stići i nove vijesti o glumačkoj postavi. Scenarij kojeg je izvorno pripremio Cary Fukunaga sada je u rukama Garyja Dobermana koji se posljednji prihvatio prepravaka scenarija. 

"Ono" stiže u kino drvorane u SAD-u 18. rujna 2017. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    anakin anakin @ 24.4.2016. 11:26
    Ne vidim zasto ovoliko buke, oko rimejka inace sjajnog filma iz 90'-ih.U ovom filmu CGI efekti su beznacajni, pa sam skeptican sta ce nova verzija ovog sjajnog romana doneti bolje od prethodne.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala