Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 23.4.
Večeras saznajte tko je drugi pobjednik showa "The Voice" ili uživajte uz zanimljive serije i zabavne filmove

TV Preporuke dana - Subota 23.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.4.

SERIJE / EMISIJE

Teški zločini, Doma TV u 19:55h
Kad mladu bjegunku od kuće netko ubije i baci u kantu za smeće, jedinica Teških zločina kreće u dugačak i zagonetan lov kako bi otkrila ubojicu preminule djevojke – i njezin identitet. U međuvremenu, Raydor se konzultira sa svojim otuđenim suprugom Jackom o velikom prijedlogu koji ima za Rustyja.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:03h
Alen Đuras, Ruža Janjiš, Edgar Rupena i Vedran Ljubenko finalisti su showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske. Večeras ćemo doznat tko je od njih pobjednik druge sezone ovog popularnog showa, a o tome odlučuju glasova gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije koji će tijekom emisije glasovati za svoje favorite.

Bez daha, HTV 2 u 23:23h
Elizabeth se i dalje trudi problem s Mulliganom riješiti sama, ali uskoro postane jasno da je situacija izmakla kontroli i da je njega nemoguće urazumiti. Preduboko je zaglibila, a Ottu se ne može obratiti za pomoć. Angela se naposljetku prepusti osjećajima prema Ottu, ali prije nego što se išta dogodi, Elizabeth i Thomas dođu u bolnicu i to okrutno poniženje podsjeti Angelu da je Otto oženjen čovjek. Charlie dobiva priliku za posao u St Albansu, a Lily u tome vidi budućnost kakva im je u Londonu bila izvan dosega jer je Charlie neprestano bio u Ottovoj sjeni. I Charlieja mami zov te nove budućnosti, ali njegove spone s Ottom korijene vuku duboko u prošlost i on ih možda nije sposoban raskinuti.

FILMOVI

R.I.P.D. Agenti za počivale u miru, RTL u 20h
Šerif Roy Pulsifer (Bridges) prati monstruozne duhove koji se pretvaraju u naizgled obične ljude. Njegova je misija uhićenje i privođenje pravdi posebne vrste kriminalaca koji pokušavaju izbjeći konačnu presudu i kriju se na Zemlji.

Kapetan Amerika: Prvi osvetnik, Nova TV u 21:40h
Steve Rogers poznat kao Kapetan Amerika (Chris Evans), Bucky Barnes (Sebastian Stan) i Peggy Carter (Hayley Atwell) ujedinjuju snage kako bi se suprotstavili HYDRA organizaciji, na čijem čelu stoji zločinac Red Skull (Hugo Weaving).

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni, HTV 1 u 23:07h
U RED-u 2, visoko oktanskoj akcijskoj komediji, nastavku svjetskog hita o „spavačima“, CIA-in umirovljeni tajni agent Frank Moses okuplja svoj nevjerojatni tim operativaca u svjetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može promijeniti raspodjelu svjetske moći.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala