Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve je spremno za superfinalnu potragu za Tatom
"Moj tata je bolji od tvog tate" završava dan nakon Božića i ne vraća se u TV eter

Sve je spremno za superfinalnu potragu za "Tatom"

Na blagdan Svetog Stjepana gledatelji imaju priliku vidjeti superfinale obiteljskog showa "Moj tata je bolji od tvog tate". Tate će pokušati svojoj djeci priuštiti najljepši dar za Božić, pobjedu u ovom velikom superfinalu. Nakon trećeg malog finala koje je u petak 19. prosinca, show će dobiti tri para natjecatelja koji će se boriti za prestižnu titulu najboljeg tate.
 
Tata Dragutin i kći Barbara Sobota, nastupili su davno u prvoj emisiji zabavnog showa, a u superfinalu tata Dragutin će pokušati ostvariti svoje obećanje – osvojen novac potrošiti na ono što zaželi njegova kći Barbara. Tata Robert Šteker i kći Monika, koja je plakala od sreće nakon što je njen tata bio najbolji u drugom krugu, prilično su motivirani za pobjedu u superfinalu zato što ne provode zajedno onoliko vremena koliko bi htjeli, a upravo ovo finale zbližit će ih na obiteljski blagdan. Njima će se pridružiti tim koji će pobijediti u petak, 19. prosinca.

U superfinalu naše kandidate će osim mnogobrojne publike i navijača ispred malih ekrana podržati i majke u publici, odnosno supruge hrabrih tata. Moglo bi se reći da su očekivanja djece već dijelom ispunjena, jer svaki je tata pobijedio već nekoliko natjecatelja. No na samom vrhu ima mjesta samo za jednog od njih. Djeca će pokušati primorati svoje očeve da im uljepšaju Božić i dodatno ih motivirati da osvoje automobil Volkswagen Touran, te tako završiti potragu za najboljim tatom u Hrvatskoj.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala