Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matt Damon je nezaustavljiv kao Jason Bourne
Prvi pravi trailer za najnoviji film u Bourne franšizi otkriva nam naslovnog lika u potrazi za osvetom

Matt Damon je nezaustavljiv kao Jason Bourne

Jason Bourne je 2007. otkrio svoj pravi identitet i naizgled nestao u tami nakon događaja u filmu Bourneov ultimatum. Kao i tajne koje su skrivale njegovo postojanje, i sam Bourne, odnosno David Webb, morao se ponovno pojaviti kad tad. Nakon 9 godina je stigao taj trenutak - Jason Bourne se vratio i prvi trailer nam otkriva i osvetničku silu koja ga pokreće.

Universalov nam trailer daje prvi pravi uvid u detalje priče o Jasonu Bourneu i njegovoj četvrtoj avanturi u franšizi koja nosi njegovo ime. Prosijedi, ali i dalje snažni Jason Bourne izgubljen je bez misije i neprijatelja pred sobom. Matt Damon još jednom preuzima identitet super špijuna, koji ovoga puta staje u Grčkoj i Las Vegasu na putu do zbunjujućeg samootkrivenja.

Ne znamo previše detalja o samoj priči u petom filmu u Bourne franšizi, osim da Jasona i dalje progone sjećanja na program Treadstone u kojem je sudjelovao. Događaj koji sve pokrene jest kada netko provali u bazu podataka koja sadrži mnogobrojne tajne programe američke vlade. Sve što je potrebno jest posjet bivše suradnice/djevojke Nicky Parsons (Julia Stiles) i Bourne je opet u igri jer i dalje postoje detalji oko njegove prošlosti koje nije otkrio. Jedan od njih je njegovo dobrovoljno sudjelovanje u programu Treadstone, koje je bilo temeljeno na laži koju su mu rekli.

U redateljsku se fotelju vratio Paul Greengrass, a uz Matta Damona i Juliju Stiles, u glumačkoj će se postavi naći Alicia Vikander, Tommy Lee Jones i Vincent Cassel. Film Jason Bourne u kina stiže 28. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala