Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najpopularniji hrvatski reality format vraća se na male ekrane!
Večeras od 20:00 sati u novu “Big Brother” kuću uselit će se ovogodišnji stanari

Najpopularniji hrvatski reality format vraća se na male ekrane!

Foto: RTL

 Večeras od 20:00 sati u novu “Big Brother” kuću uselit će se stanari, a avantura će trajati pedeset dana. Glava kuće im je za tih sedam tjedana pripremila mnoga iznenađenja, dnevne i tjedne zadatke, neočekivane obrate i tajne koje će, i od natjecatelja i od gledatelja, čuvati dobro skrivene do posljednjeg trenutka.

Nakon dugih devet godina, najpopularniji svjetski reality show vratio se na zagrebačku lokaciju, u više od 1000 kvadrata kuće. Gledatelji i fanovi showa će kroz dnevne emisije svakoga dana od 20 sati saznati što se događalo u najpoznatijoj kući u zemlji, dok će petak biti rezerviran za live emisiju tijekom koje će kuću morati napustiti jedan od stanara. 

A u sezoni nas očekuju već standardne, ali i neke nove situacije. Gledatelji i fanovi showa će kroz dnevne emisije svakoga dana od 20.00 h saznati što se događalo u najpoznatijoj kući u zemlji BB, dok će petak će biti rezerviran za live emisiju u kojoj će kuću morati napustiti jedan od stanara.

Voditeljica koja će nas ovog proljeća voditi kroz Big Brother kuću je Marijana Batinić, a scenarij emisija uživo potpisivat će Joško Lokas, osoba sa zavidnim televizijskim iskustvom.

Marijana Batinić ovog tjedna je uzbuđeno najavila novu sezonu showa: "Prošli vikend smo odradili generalnu probu i mogu vam reći da sve sjeda na svoje mjesto. Sviđa mi se moj prvi veliki studio, a kuća je prekrasna. Neće im biti lako jer mi je Big Brother šapnuo da im sprema brojna iznenađenja. Također mi je rekao da će ova sezona biti drugačija od svih koje ste gledali. Jedva čekam!"

Specijalni „Big Brother Magazin“, pod uredničkom i voditeljskom palicom Dorijana Klarića, emitirat će se od ponedjeljka do petka u 17 sati. Dorijan će u studiju ugostiti poznate osobe iz javnog života hrvatske, te prijatelje i obitelji naših stanara, a uz razgovore i analize, sagledat će cijeli show iz jednog drugog kuta, donijeti pregled najzanimljivijih trenutaka, pretresti društvene mreže i komentare, postupke ili situacije koje su digle viralnu zajednicu i zajednicu obožavatelja i gledatelja showa na noge.

Prva emisija uživo u kojoj će gledatelji konačno upoznati stanare i njihov novi dom je u programu RTL-a večeras od 20.00 h.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    buffalobill buffalobill @ 17.4.2016. 11:39

    avanti batinicka! nemam nista protiv antonije blace ali zena se jednostavno nikad nije snasla u uozi voditeljice,mozda je sposobna  za neki drugi posao ali za taj nije

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala