Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Velvet – modno carstvo izgrađeno od svile, senzualnosti i zavođenja
S kulisom visoke mode 50-ih i 60-ih ljubavna serija "Velvet" kreće s prikazivanjem u nedjelju u 22:20h na RTL-u

"Velvet" – modno carstvo izgrađeno od svile, senzualnosti i zavođenja

Foto: RTL

U kasnim 50-ima, u zlatno vrijeme visoke mode, u Madridu postoji jedno mjesto, carstvo mode, koje bi svi barem jednom u životu voljeli posjetiti i tamo nešto kupiti. To je Galerias Velvet, glamurozna art déco modna palača. No ono što posjetitelji i usputni prolaznici, koji uživaju u izlogu slavne trgovine, ne primjećuju jest ljubavna priča između Ane i Alberta koja se zbiva u luksuznom zdanju modnog dućana.

Serija Velvet kreće s prikazivanjem od prve sezone u nedjelju 17. travnja u 22:20 sati te će se nakon toga redovno prikazivati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na RTL-u.

Ana je skromna krojačica, a Albert vlasnikov sin, nasljednik kojemu je sudbina odredila da nastavi obiteljski posao. Kako se 60-e približavaju, tako se kruti španjolski običaji i društvene konvencije mijenjaju. Žene više ne žele odjeću koju si ne mogu priuštiti te zahtijevaju drugačiju modu. 

Autori hvaljene serije Veličanstveni hotel (Gran Hotel) isporučili su nam novu hit seriju smještenu u modnu galeriju glamuroznog Madrida 50-ih. Prema riječima samog scenarista Ramóna Camposa, "Velvet" donosi jedan od najvažnijih trenutaka u povijesti modne industrije – tranziciju visoke mode u prȇt-à-porter modni izričaj, trenutak kada su zaljubljenici u umjetnost i dizajneri smatrali da se moda mora demokratizirati i pripasti svim slojevima društva.

Inspiracija za kreiranje galerije Velvet posuđena od slavnih Galeries Lafayette, El Encanto de Cuba trgovina, trgovina visoke mode poput Baleciage i Pertegaza te art déco stila prema kojemu je uređen lobi njujorškog Chrysler Buildinga.

Galerija Velvet je posebno mjesto u kojem se događa i velika ljubavna priča između bogatog nasljednika i krojačice, klasična romantična melodrama u kojoj glavne uloge tumače Paula Echevarría, koju gledatelji mogu prepoznati iz nastupa u Vino strasti (Gran Reserva), "Vulnerables", "Sandger de Mayo", "El Comisario" i Miguel Ángel Silvestre (Zaljubljeni škorpion, "I'm So Excited", "All is Silance", "Winning Streak").

Ostale uloge pripale su Pepeu Sacristanu kao Don Emiliu,  Aitani Sánchez-Gijón kao Doña Blanci te Manueli Velasco, Manueli Vellés, Marti Hazas, Javieru Reyu i drugima. 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala