Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


King Kong se vraća u velikom stilu
Objavljeni prvi impresivni kadrovi sa snimanja filma "Kong: Skull Island" koji u kina stiže sljedeće godine

King Kong se vraća u velikom stilu

 
King Kong, jedno je od najpoznatijih filmskih čudovišta, a prvi put se na velikom platnu pojavio još davne 1933. godine. Od tada su snimljene još dvije izuzetno uspješne verzije, prva 1976. godine redatelja Johna Guillermina, te najnovija iz 2005. godine koju je režirao Peter Jackson, a koja je također remake prvoga filma iz 1933. godine kada se i odvija radnja.
 
 
Sve tri verzije filma o američkoj glumici koja odlazi snimati film u egzotičnu divljinu Azije i tamo pronalazi divovsku gorilu, su u svoje vrijeme ostvarile veliki uspjeh na kino blagajnama. Sljedeći film koji sljedeće godine stiže u kina pod nazivom Kong: Skull Island, trebao bi nadograditi postojeću dobro poznatu priču te pripremiti teren za još jedan veliki hit kuće Warner Bros Godzilla vs. Kong koji je najavljen za 2020. godinu.
 
 
King Kong nam se vraća u velikom stilu i ponovno u raskošnoj produkciji te s najmodernijim vizualnim efektima koji su postali zaštitni znak ovoga klasika, a konačno imamo priliku pogledati prve kadrove sa snimanja te upoznati glumačku postavu.
 
 
Ekipa je ovaj puta predvođena redateljem Jordanom Vogt-Robertsom, a Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham i Toby Kebbell čine tim istraživača koji odlaze na mitski otok na kojemu se nalazi veliko čudovište.

Kong: Skull Island svoju će premijeru imati 10. ožujka 2017. godine.  

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala