Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tama je uskoro pred nama u novoj sezoni Penny Dreadful
U prvom traileru 3. sezone serije "Penny Dreadful" Vanessa predosjeća dolazak mračnih sila i kraj svih dana

Tama je uskoro pred nama u novoj sezoni "Penny Dreadful"

 Gotička horor drama ShowtimeaPenny Dreadful, dočekala je kraj druge sezone s razjedinjenom ekipom boraca protiv zlih i nadnaravnih bića. Iako je Vanessa Ives, koju glumi Eva Green, izvojevala zasluženu pobjedu njezina skupina suradnika i prijatelja na kraju sezone se raspršila i ostavila ju je samu. 

Čini se kako 3. sezona nailazi ekipu u sasvim drugačijoj situaciji u kojoj će se barem dio skupine ponovno sastati, barem ako je suditi po prvom traileru. Trailer prepun napetosti i iščekivanja, koji će obožavatelje nesumnjivo ostaviti na rubu sjedala, započinje zlosutnim riječima: "Tama će uskoro biti pred nama", a na kraju video isječka može se čuti i Vanessu kako predosjeća kraj svih dana. Poprilično apokaliptični trailer možete pogledati niže.

U 3. sezoni Showtimeove horor serije očekuje se povratak svih glavnih aktera prijašnjih sezona, ali i dolazak nekih novih intrigantnih likova u središte radnje. 

Dok se Vanessa po drugi puta u svome životu nađe s unutrašnje strane ludnice,  Ethan (Josh Hartnett) i Sir Malcolm (Timothy Dalton) ponovno se udružuju kako bi joj pomogli u novoj nevolji. Natmurenoj družini, uvijek pod napadom novih zlih sila, pridružit će se doktorica Seward (Patti Lupone) koja pokušava pomoći Vanessi nekonvencionalnim metodama i Kaetenay (Wes Studi), Indijanac koji će uspostaviti duboku vezu s Ethanom.  

Uz spomenute u novoj sezoni gledat ćemo i već poznate likove na njihovoj zastrašujućoj misiji stvaranja sljedbenika Doriana Greya (Reeve Carney) i Lily Frankenstein (Billie Piper), Victora Frankensteina (Harry Treadaway) te njegovog čudovišta gospodina Clarea (Rory Kinnear).

Prvi put u 3. sezoni gledat ćemo Shazada Latifa kao Dr. Henryja Jekylla, Christiana Camargoa kao zoologa Dr. Alexandera Sweeta, Samuela Barnetta u ulozi tajnovitog tajnika Dr. Seward, Jessicu Barden u ulozi Justine i Perditu Weeks u ulozi učenjakinje nadnaravnog Catrione Hartdegan.

Devet epizoda treće sezone serije Penny Dreadful s prikazivanjem počinje 1. svibnja ove godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala