Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 8.4.
Ako vas ne zanima večerašnja rukometna utakmica provjerite što vas još očekuje u večerašnjem programu

TV Preporuke dana - Petak 8.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 8.4.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20:05h
Glazbena avantura se za naše mlade pjevače uskoro bliži kraju. Do finalne epizode Zvjezdica nas dijele svega tri emisije, a u večerašnjoj, četrnaestoj po redu, nastupit će Ela Jerković, Dino Miklaužić, Sara Andrić, Karla Forjan, Emma Uvalić i Paula Bonić.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Keriman i Ozkan dobiju nalog za iseljenje iz stana jer će se sljedeći dan stan prodavati na dražbi. Ozkan još jednom iz očaja napravi veliku pogrešku kako bi došao do novca kojim bi mogao otkupiti stan. Međutim, nakon što zakasni na dražbu i pomisli da je sve izgubljeno, očekuje ga veliko iznenađenje i nešto čemu se nikad ne bi nadao. Džihan se sastaje s Ozanovim prijateljem koji se pretvara da je izrezao video s Hazal, a Džihan ni ne sluti da je video zapravo izrezao Harun. Džihan sazna da Hazal više nije upisana u školu zbog Dilare, pa se naljuti jer mu Gulseren nije to odmah rekla. Sljedeći dan upiše Hazal natrag u školu. Džansu i Deniz polako se zbližavaju.

Krivci, HTV 2 u 23:30h
U ovoj napetoj i potresnoj drami nestanak djeteta uništit će mnoge živote i nepopravljivo narušiti međuljudske odnose. Serija donosi priču o višoj inspektorici Maggie Brand koja istražuje nestanak dječaka Calluma Reida. Sadašnji događaju isprepleću se s onima iz bliske prošlosti.

FILMOVI

Dan velikih valova, HTV 1 u 20:05h
Prateći sudbine trojice protagonista, film oslikava način života i atmosferu 60-tih godina u Americi, a posebna su zanimljivost ovog ostvarenja izvanredne, gotovo nevjerojatne snimke vratolomija hrabrih mladića što na daskama svladavaju goleme oceanske valove...

Dva dana u New Yorku, HTV 3 u 22:16h
U New Yorku žive mlada Francuskinja Marion, radijski novinar Mingus, njihovo dvoje djece iz prijašnjih veza i mačka. Par je vrlo zaljubljen. Marion se nastavila baviti fotografijom i priprema izložbu. Njezin otac, sestra i sestrin dečko (bivši Marionin dečko za kojeg nitko nije očekivao da će se pojaviti) dolaze u New York na otvorenje izložbe.

Asterix i Obelix u Britaniji, Nova TV u 22:50h
Godina je 50. prije Krista i Cezar žeđa za novim osvajanjima. Odlučio je osvojiti otok koji leži na samom kraju poznatog svijeta, tu tajanstvenu zemlju poznatu kao Britanija. Pobjeda je brza i potpuna. Ili... gotovo da je tako.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala