Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže novi Zakon i red
Popularna kriminalistička franšiza okreće se istinitim zločinima novom serijom "Law & Order: True Crimes"

Stiže novi "Zakon i red"

Trenutno najveći trend na televiziji - osim televizijskih adaptacija filmova - jest žanr istinitih zločina. Jesu li priče ispričane kroz nepristane dokumentarce ili dramatiziranu fikciju manje je važno. Izvršni sirektor raznih televizijskih mreža otkrili su kako je publika željna serija poput Netflixovog Making a Murderer ili FX-ovog Američka kriminalistička priča: Narod protiv O. J.-a Simpsona.

Stoga ne iznenađuje da je i megaproducent Dick Wolf odlučio iskoristiti taj trend kroz svoju franšizu Zakon i red.

Law & Order: True Crime će biti antologijska drama, koja će se baviti jednim slučajem/zločinom svake sezone (ukoliko odobre i daljnje sezone). Prva će sezona biti usmjerena na braću Lylea i Erika Menendeza, koji su 1989. hladnokrvno ubili svoje roditelje Josea i Kitty.

Zastrašujuće grozna ubojstva braću su dovela u pravni sustav i iako su njihovi odvjetnici pokušavali prikazati roditelje kao nasilne narkomane i alkoholičare, braća su na kraju osuđena i određena im je doživotna kazna bez mogućnosti pomilovanja. Suđenje je trajalo nekoliko godina, a detalji oko uhićenja i cijelog procesa do presude mogli bi stvoriti zanimljivu televizijsku dramu.

NBC je za sada naručio osam epizoda, koje su trenutno u produkciji. Na žalost, nemamo više detalja oko toga tko će sve biti dio te priče, osim glavnog producenta Dicka Wolfa. Trenutno nije poznat niti datum premijere, ali pretpostavljamo da bi serija mogla stići već ove jeseni.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala