Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U novom traileru Mowgli upoznaje udava Kaa
Disneyjeva "Knjiga o džungli" predstavila se novim trailerom u kojem se Scarlett Johansson kao Kaa susreće s Mowglijem

U novom traileru Mowgli upoznaje udava Kaa

 Disney je 1967. godine napravio najpoznatiju adaptaciju ove knjige, istoimeni animirani film Knjiga o džungli kojeg i danas mnogi smatraju jednim od najboljih Disneyevih filmova. Ova nova verzija "Knjige o džungli" slijedi original iz 1967. 

"Knjiga o džungli" pobliže će se držati originalnog materijala, odnosno imat će mračnije tonove koje nismo dosada vidjeli u Disneyjevim ekranizacijama. Istraživat će pitanja života i smrti te će vjernije prikazati ponašanje životinja, a sve to u 3D-u.

Nova ekranizacija "Knjige o džungli", voljenog romana Rudyarda Kiplinga, redatelja Jona Favreaua, najavljena je kao film koji će se u velikoj mjeri oslanjati na CGI u kreiranju magičnog svijeta obožavane priče o Mowgliju. Koliko su u tome uspjeli, pogledajte u novom traileru. 

Lupita Nyong’o nas uvodi u novi video isječak u kojem se Scarlett Johansson kao udav Kaa po prvi puta susreće s Mowglijem i priča mu o njegovom dolasku u džunglu. Video isječak je je svojevrsni IMAX trailer koji uspjeva pokazati neke od impresivnijih kadrova filma. 

Zapanjujuća realna animacija prezentirana je već prošle godine u prvim objavljenim kadrovima, a izvanrednoj izvedbi pomaže i oskarovska glumačka ekipa koja je posudila svoje glasove nekim od najomiljenijih dječjih likova. 
Priču o prijateljstvu, ljubavi, odanosti i hrabrosti predvodi dječak Mowgli kojeg glumi 10-godišnji Neel Sethi, a glasove glavnim likovima u filmu posudili su Scarlett Johansson (Kaa), Bill Murray (Baloo), Idris Elba (Shere Khan), Ben Kingsley (Bagheera), Lupita Nyong’o (Raksha), Giancarlo Esposito (Akela) i Christopher Walken (King Louie).

Disneyjeva "Knjiga o džungli" stiže u domaća kina 14. travnja.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala