Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 2.4.
Iz subotnjeg programa izdvajamo emisiju "The Voice", serije "Dirigenti i mužikaši" i "Bez daha" te tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Subota 2.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 2.4.

SERIJE / EMISIJE

Dirigenti i mužikaši, HTV 3 u 20h
Bahat nije imao kuda i morao je popustiti. Da bi se izbjegla sramota pristao je na Ivkinu udaju, ali Ivu i dalje ne želi vidjeti. Ivka se iz imućne Bahatove kuće seli u siromaštvo Barulekovih. Tu je primaju otvorena srca, ali bi im ipak bilo draže da je donijela i očekivani miraz. No Ivo odbija svaki razgovor o tome. Njemu Bahatove pomoći ne treba. Počele su večernje probe limene glazbe. Svake večeri Ivka dokasna čeka Ivu. Tiho pati od sumnje da se on kasno vraća kući zbog nove konobarice Sofije. Nju su zaposlili u krčmi da povećaju promet pa su se mnoge žene zabrinule. No, Ivka ipak vjeruje Ivi. U kasnu noć skupa osluškuju dijete koje se počelo micati u Ivkinoj utrobi. Zadružni dom leži točno nasuprot crkvi. U Domu limena glazba održava probe nedjeljom prije podne, točno u vrijeme nedjeljne mise i propovijedi. Vjernici se zgražaju. No i Ivku čeka nemalo iznenađenje kad se pročuje da je Ivo postao član partije. Ivka se obraća župniku i ispovijeda mu svoju muku. Što da učini? Smije li i dalje živjeti s Ivom ili ga mora ostaviti?

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:02h
U prvoj emisiji uživo u timu Jacquesa Houdeka nastupat će: Alen Đuras, Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić. Tim mentorice Indire Levak čine četiri dame: Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš. Tim Tonyja Cetinskog u prvoj emisiji uživo predstavljat će: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić. Pod vodstvom mentora Ivana Dečaka za naklonost gledatelja borit će se: Stefany Žužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić.

Bez daha, HTV 2 u 22:37h
Bračna idila Richarda i Jean kratkog je daha: na povratku s medenog mjeseca Richard otkrije da je Jean izgubila dijete. Povrijeđen je što nije imala povjerenja da će se on njome oženiti ako dozna da djeteta nema i bijesan što se u tu prijevaru upetljao i Otto. Jean je život domaćice pomalo suhoparan i postaje svjesna da se ženama sad pružaju mogućnosti koje nadilaze zadržavanje u kući i kuhanje večere mužu. Ottova fascinacija Angelom gotovo je opipljiva, a i on privlači nju. No Angela ima tajne koje mora čuvati i ljude koje treba štititi, a avantura s oženjenim muškarcem to bi mogla ugroziti. Elizabeth se život drastično promijeni nakon posjeta glavnog inspektora Mulligana od kojeg joj se sledi krv u žilama. On je podsjeti na ono što se u Ottovoj prošlosti dogodilo na Cipru, a što bi, dospije li u javnost, moglo upropastiti i njih i sve do čega u životu drže.

FILMOVI

Kupili smo zoološki vrt, RTL u 20h
Radnja prema istoimenoj knjizi i istinitom događaju, smještena u južnu Kaliforniju slijedi put oca koji je nakon smrti supruge poveo svoju djecu na selo i otvorio zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

Neumoljiv bijes, Nova TV u 21:35h
Paul Maguire je cijenjeni biznismen i voljeni otac koji živi mirnim životom sve dok ga njegova nasilna prošlost ne počne progoniti. Kada mu ubiju kćer tinejdžericu Paul sakupi svoju staru ekipu kako bi mu pomogli u osveti onima koji su krivi za njenu smrt. Njegovo traganje za pravdom odvodi Paula na mračan i krvav put osvete, izdaje i duboko sakrivenih tajni.

Amerikanac, Nova TV u 23:20h
Amerikanac Jack (G. Clooney) odmara se u Švedskoj, u društvu predivne žene. Prilikom šetnje idiličnim zimskim krajolikom u Jacka počne pucati nepoznati muškarac. Jack ga odmah ustrijeli a zatim likvidira i svoju djevojku, te muškarčevog pomoćnika. Nakon toga, u Italiji, Jack se sastane s poslodavcem Pavelom (J. Leysen), koji mu daje ključeve automobila i šalje ga da se sakrije u maleni i predivni grad Castelvecchio, savjetujući mu da ondje ne sklapa nikakva prijateljstva. Međutim, Jack se zbliži s mjesnim svećenikom, Benedettom (P. Bonacelli), a počne posjećivati prostitutku Claru (V. Placido). Pavel ga zove i daje novi posao u koji je uključena atraktivna plaćenica Mathilde (T. Reuten).

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala