Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 1.4.
Nije šala - večerašnji televizijski program nudi pregršt zanimljivih sadržaja

TV Preporuke dana - Petak 1.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1.4.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20:10h
Zvjezdice danas ulaze u Top 10 fazu natjecanja, a najboljih desetero od šezdeset sjajnih mladih pjevača koliko ih se u prvoj epizodi predstavilo u ovogodišnjem izdanju showa pred publiku i žiri izlazi u 20 sati!

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Džihan u sobi za posjete ne može sakriti iznenađenje kad pred sobom ugleda Haruna. Između Džihana i Haruna, koji se nisu vidjeli dvadeset godina, otvaraju se stare teme. Džihan nije svjestan opasnosti koja mu je pred nosom. Dilara svjesno obmanjuje vlastita supruga i kaže odvjetniku da im njezina majka ipak ne može dati novac za jamčevinu. Harun se odluči približiti Ozanu i izvede ga na večeru tijekom koje mu govori o prijateljstvu s Džihanom. Dilara je svjesna da je njezin brak s Džihanom gotov, no ne želi svoje bogatstvo ostaviti Gulseren, pa počne spletkariti uz Džandaninu pomoć. Ubrzo se Dilara šokira ugledavši Džihana, za kojeg se uopće nije nadala da će izaći iz zatvora. Nije joj jasno tko je platio jamčevinu, a istina će je poprilično iznenaditi.

Monk, RTL 2 u 21:25h
Stottlemeyerov bivši partner nađe se s bivšim doušnikom u lunaparku. Sastanak je za doušnika bio poguban jer je pronađen s nožem u prsima.

FILMOVI

Pobješnjeli Max 2, HTV 1 u 20:05h
Budućnost neće pripasti pokornima, kako su nas stoljećima uzalud uvjeravali. Budućnost će pripasti spremnima na beskompromisnu borbu. Budućnost pripada pobješnjelom Maxu... Nekoliko godina nakon što je osvetio smrt svoje supruge, djeteta i partnera koje su ubili pripadnici zloglasne bande pod vodstvom Toecuttera, bivši policajac Max Rockatansky (Mel Gibson) luta cestama post-apokaliptične Australije, tražeći gorivo, hranu i ostalo potrebno za puko preživljavanje.

Sahara, RTL u 22:15h
U potrazi za davno izgubljenim bojnim brodom iz građanskog rata s tajnim teretom, kojeg lokalno stanovništvo naziva "Brodom smrti", Dirk i njegov duhoviti pomoćnik Al Giordino (Steve Zahn) upoznaju dr. Evu Rojas (Penelope Cruz), prelijepu i genijalnu doktoricu koja vjeruje da je tajanstveno blago povezano s puno većim problemom koji predstavlja prijetnju cijelom svijetu.

Dva dana u Parizu, HTV 3 u 23h
Film prati 2 dana veze njujorškog para; Francuskinje Marion i Amerikanca Jacka, koji svoju vezu pokušavaju osvježiti romantičnim putovanjem u Europu. Posjet Veneciji nije ispao baš najbolje- Jack je zaradio gastroentritis pa veću nadu polažu u Pariz. Međutim, ulje na vatru dodaju još i Marionini roditelji koji ne pričaju engleski, koketiranje s bivšim dečkom te Jackovo bjesomučno fotografiranje svakog pariškog spomenika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala