Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mirjana Hrga od 4. travnja u eteru RTL-a!
Jedinstvenim pristupom najvažnijim dnevnim događajima Mirjana Hrga će uređivati i voditi središnju informativnu emisiju RTL-a

Mirjana Hrga od 4. travnja u eteru RTL-a!

Foto: RTL

Mirjana Hrga na uredničku i voditeljsku poziciju središnje informativne emisije RTL-a dolazi 4. travnja! Od sljedećeg ponedjeljka vrsna reporterka i urednica koja je televizijsko novinarsko iskustvo stjecala na eminentnim televizijskim kućama u regiji preuzima kormilo emisije RTL Danas.

Jedinstvenim pristupom najvažnijim dnevnim događajima Mirjana Hrga će uređivati i voditi središnju informativnu emisiju RTL-a, a svojim će iskustvom i profesionalnim znanjem doprinjeti jačanju pozicije središnje informativne emisije u domaćem eteru. 

Središnja informativna emisija RTL Danas je u listopadu prošle godine proslavila peti rođendan, a kroz godine se etablirala kao središnje mjesto informiranja o najvažnijim vijestima dana - od najnovijih političkih zbivanja do aktualnih društvenih događanja. Nakon gotovo dvije tisuće emisija uvodimo još jedan, svježiji pristup svakodnevnim temama i nastavljamo gledateljima nuditi najrelevantniji, najbrži i najbolji informativni sadržaj na tržištu. 

Osim što svakodnevno dolazi na kolegije Informativnog programa, Mirjana je ovih dana snimila promo spot na ulicama glavnog grada, među građanima što najbolje opisuju pristup RTL-a Danas – pozitivnim pričama o boljitku zemlje, ali i rješavanju svakodnevnih problema svih naših građana, u bilo kom kraju naše zemlje živjeli. 

RTL Danas s Mirjanom Hrgom gledajte od ponedjeljka, 4. travnja u 18:30!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala