Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Aquamanov svijet bit će neočekivan
Redatelj filma "Aquaman" James Wan otkrio kako će izgledati ocean kojim vlada ovaj superjunak

Aquamanov svijet bit će neočekivan

Aquaman je rijetko prvi na listi omiljenih superjunaka, ali malo tko ne zna za njega. Čak i ako niste čitali strip, samo ime govori tko je i koje su njegove moći. On je gospodar mora s kojim može komunicirati. Redatelj filma Aquaman James Wan ovaj projekt smatra velikom prilikom kako oceane prikazati kao svijet u kojem također žive izvanzemaljska stvorenja.

Wan koji će nam Aquamana donijeti u samostalnom filmu izjavio je u nedavnom intervjuu da je stvarno uzbuđen što će raditi ovaj projekt jer je lik Aquamana toliko jedinstven. On je čovjek koji nije s nekog drugog planeta, ali svejedno jako malo znamo o mjestu s kojeg dolazi. Ta činjenica daje Wanu prostora za gotovo bezgraničnu kreativnost u stvaranju njegovog svijeta. Bit će zanimljivo vidjeti kako će od oceana koji je ipak prilično istražen za razliku od svemira stvoriti svijet koji će nas iznenaditi nečim neočekivanim.
 
 
Iako se radnja filma odvija na našem planetu, Wan smatra da to ne znači da će Aquamanov ocean izgledati onako kako ga mi zamišljamo. On polazi od činjenice da je još mnogo toga neotkriveno što u kombinaciji s maštom koja ne poznaje granice, može stvoriti čudo. Kako donosi CinemaBlend šanse da ćemo u filmu vidjeti delfine ili morske pse ravne su nuli. Više se možemo nadati čudovištu iz Loch Nessa.
 
Aquaman kojeg je utjelovio Jason Momoa predstavio nam se ovaj vikend u filmu Batman v Superman: Zora pravde, a prije ovog samostalnog filma koji se očekuje 2018. godine, još ćemo ga sljedeće godine vidjeti u filmu Justice League: Part One

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala