Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kingsman 2 dobio službeni naslov
Redatelj Matthew Vaughn otkrio je naslov filma, neke detalje radnje i konceptualne slike za novi film

"Kingsman 2" dobio službeni naslov

 Matthew Vaughn, redatelj filma Kingsman: Tajna služba, za magazin Empire otkrio je svoje planove za nastavak ovog iznenađujućeg špijunskog hita. Vaughn je otkrio naslov filma, neke detalje radnje i glavne konceptualne slike za novi film. 

Dakle, puni naslov nastavka Kingsmana je - Kingsman: The Golden Circle. S tim novostima došle su i neke žarko očekivane informacije, a objavljene su i skice na kojima se nalaze središnje lokacije filma. 

Slike koje je Empire Magazine objavio prikazuju potpuno uništenu središnju zgradu Kingsmana, zatim prikazuje sjedište Statesmana - američke verzije špijunske organizacije, te Poppyland - tajno skrovište glavne negativke Poppy koju će igrati Julianne Moore. Među slikama se našao i prikaz taxija pod morem. 

Iz toga nam je otkriveno i ponešto o radnji. Nakon napada ne njihovo sjedište Eggsy i Merlin odlaze u SAD čija je organizacija Statesman predvođena neukrotivim kaubojem Jackom i Ginger (Halle Berry).

O režiranju nastavka i svojim planovima za Kingsman: The Golden Circle Matthew Vaughn je rekao: "Isprva nisam znao želim li ovo režirati ili ne. Bio sam zabrinut oko zlikovca. Špijunski filmovi su samo toliko dobri koliko im je dobar glavni negativac. I onda jedno jutro iznenada probudio sam se s osmišljenom pričom, novim zapletom i zlikovcem."

"Pokušavam ne čitati što ljudi žele, a znam da žele još jednu scenu poput one u crkvi. Nemam razloga u film staviti još jedan masakr, ali bit će scena kakvih još niste vidjeli."

Neke od tih scena navodno sadrže skijanje, tučnjavu u birtiji, pse-robote, jednoruke pomoćnike i na koncu napad gigantske hrenovke na junake filma. U svakom slučaju zvuči šaroliko i neopisivo zabavno.

Kingsman: The Golden Circle u kina stiže u lipnju 2017. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala