Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Voice: Jacquesov i Tonyjev tim borili se za prolazak u nokautu
Uz ovacije i suze radosnice još se jedna osmorka izborila za sudjelovanje u najzahtjevnijem dijelu natjecanja, emisijama uživo!

The Voice: Jacquesov i Tonyjev tim borili se za prolazak u nokautu

 Foto: HRT

U drugoj emisiji nokauta doznali smo i posljednjih osmero natjecatelja koji će se iduće subote boriti za ostanak u showu The Voice – Najljepši glas HrvatskeIdućeg tjedna započinje najzahtjevniji dio natjecanja - emisije uživo.  

U nokautima su ovoga puta nastupali natjecatelji iz timova Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka, a Tony i Indira iskoristili su i svoje pravo preuzimanja. Sada svaki mentor u timu ima po četvero natjecatelja s kojima ulazi u završni dio showa, u kojem pravo glasovanja imaju i gledatelji.

Izboriti svoje mjesto u emisijama uživo prvi su imali članovi Tonyjevog tima. „Budite hrabri, lijepi, pametni. Ovo je tih pet minuta o kojima smo cijelo vrijeme razgovarali.  Za ovo ste se pripremali. Ostavite srce na pozornici! Drugačije ne ide“, rekao je Tony prije nastupa svojem timu.

 Edgar Rupena je odabrao je pjesmu Claudia Ville „Chitarra romana". Sanja Berković odabrala je „Tainted love“ u rockabilly aranžmanu Imelde May. Ana Androić Knežević izvela je „Bridge over troubled water“ Simona & Garfunkela. Rino Petrović odabrao je pjesmu Erosa Ramazzottija „Terra promessa“. Matea Dujmović u nokautu je pjevala „When a man loves a woman“ u aranžmanu Michaela Boltona. Posljednja iz Tonyjeva tima bila je Monika Perić na čiju je izvedbu pjesme Jennifer Hudson „And I am telling you I'm not going“ publika uzvratila ovacijama. Oduševljenje publike je Moniku dirnulo do suza, a kolege iz tima okupili su se oko nje kako bi joj pružili potporu. 

„Jako sam ponosan na odrađeno jer nije bilo samo odrađeno. Tu su bile itekako 103 porcije emocija. Vama je super – vi ste odradili svoje, a sada se ja moram mučiti“, rekao je Tony nakon nastupa svojeg tima.

Tony je odlučio da u emisije uživo idu Monika Perić, Ana Androić Knežević i Edgar Rupena. Indira je iskoristila svoje pravo preuzimanja, te kako se Tony i nadao u svoj tim povela Mateu Dujmović. Zagrljajem se Tony oprostio od Rine i Sanje, koja je do zadnjeg trenutka tajila da će postati majka kako je se ne bi tretiralo drugačije od kolega, na čemu joj je Tony čestitao.

„Emotivno doživljavamo ovaj trenutak kad se rastajemo od čak troje natjecatelja. Nije lako. Puno smo radili, družili se, upoznali se, vezali uz te divne mlade ljude... Ali, oni znaju pravila, znaju da je ovo show. Svi su spremni na sve. Dobro smo ih pripremili“, rekao je prije nastupa svojeg tima mentor Jacques.

Za Jacquesov tim natjecanje je otvorila Mirta Dautović s Rihanninom pjesmom „Russian roulette“. Ivona Šimunić odabrala je „Un-break my heart“ Tony Braxton. Kristina Krolo u nokautu je pjevala „Don't cry for Louie“ sastava Vaya con Dios. Alen Đuras odabrao je Adelinu pjesmu „Hello“. Petra Vurušić otpjevala je „One moment in time“ Whitney Houston. Posljednja iz Jacquesova tima bila je Rea Matić, koja je pjevala Adelinu „Skyfall“.

Jacques je odlučio da u prvu emisiju uživo vodi Alena Đurasa, Reu Matić i Petru Vurušić, a Tony je u svoj tim preuzeo Ivonu Šimunić.

„Učinili ste me jako ponosnim. Moram ovdje podvući jednu činjenicu: pjevali ste iznimno zahtjevne pjesme. Neke od tih pjesama nisam se nikada odvažio pjevati, a neke vjerojatno nikada niti neću. Pokazali ste da ste pjevači, a to je ipak najveća pobjeda. Prštalo je od emocija, neki su i pregorjeli od emocija, a to je poželjno jer to publika voli“, rekao je Jacques svojim natjecateljima.

U prvoj emisiji uživo u Jacquesovu timu nastupat će: Alen Đuras, Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić. 

Indirin tim čine četiri dame: Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš.

Tonyjev tim u prvoj emisiji uživo predstavljat će: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić.

Pod vodstvom mentora Ivana za naklonost gledatelja borit će se: Stefany Žužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala