Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Posljednje Pantere bazirana na istinitim događajima
Ne propustite pogledati posljednje nastavke uzbudljive serije 25. i 26. ožujka na FOX Crimeu

Serija "Posljednje Pantere" bazirana na istinitim događajima


Serija Posljednje pantere koja je sa prikazivanjem započela 21. ožujka na FOX Crime kanalu, okupila je impresivnu glumačku ekipu, gdje jednu od glavnih uloga – kriminalca Milana Čelika, igra Goran Bogdan (“Bit ćemo prvaci svijeta”, “Na terapiji”).

Bogdan je poznati hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac. Rođen 2. listopada 1980. u Širokom Brijegu, BiH. Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu upisao je 2005. Osim uloga u matičnom Zagrebačkom kazalištu mladih, glumio je u predstavama: Elektri pristaje crnina, Pir malograđana, Pijani proces, Osvrni se gnjevno, Pillowman, te u filmovima U zemlji čudesa, Neke druge priče, The Show Must Go On, Iza stakla, Noćna vožnja, Za naivne dječake. Predstave u kojima trenutno igra u Zagrebačkom kazalištu mladih: Hamlet, Tartuffe, Galeb, Žuta crta, Zatvaranje ljubavi, Idiot, Moj sin samo malo sporije hoda, Pismo Heineru Mülleru, Ružno pače, Čovjek koji je spasio Europu, Ovo bi mogla biti moja ulica, Garaža, Put oko svijeta u 80 dana, Zagrebački pentagram, Gulliverova putovanja i Koko u Parizu.

Serija Posljednje pantere bazirana je na ideji francuskog novinara Jeromea Pierrata, u suradnji sa Jackom Thorneom Skins, a režira ju Johan Renck Breaking Bad. Zajedničku distribuciju obavljaju STUDIOCANAL i Sky Vision, a uvodna glazba je djelo legendarnog Davida Bowieja.

Serija prati poznatu bandu kradljivaca dijamanata “Pink Panthers” koja je najpoznatija po svojim krađama usred bijela dana. Iako se činilo da je banda nestala prije deset godina, krađa u poznatoj draguljarnici na jugu Francuske, uvjerila je javnost da su se vratili. Međutim, u bijegu pred policijom, jedan član bande usmrtio je djevojčicu, te je potjera iz obične krađe prerasla u potragu za ubojicom. U potjeru se uključuje britanska činovnica osiguravajuće kuće Naomi Franckom (Samanta Morton; “Minority Report”, “Longford”) njen šef Tom Kendle (John Hurt; “Midnight Express”, “Elephant Man”) i francuski policajac alžirskog podrijetla Khalil Rachedi (Tahar Rahim, “A Prophet”, “The Past”).

Nakon što su naručitelji krađe odbili kupiti “krvave dijamante”, Milan se vraća u Srbiju kako bi skupio novac za operaciju srca za svog brata Adnana, te pokušava prodati dijamante starom prijatelju Zlatku Mladiću kojeg glumi Igor Benčina. On zauzvrat traži da se Milan ponovno vrati u njegovu bandu. Ušavši u trag dijamantima, Naomi dolazi u Srbiju gdje ju pretuče Milanova banda, ali ju u posljednjem trenutku spasi Milan, ubivši preostale članove bande. Zlatko želi biti dio projekta gradnje internacionalnog aerodroma u Beogradu, te dijamantima kupuje svoje mjesto u tom poslu.  Za to vrijeme, Khalil nastavlja potragu u Marseilleu koja ga vodi u otkrivanje korupcije u samom vrhu francuske policije. Nove epizode će nam otkriti hoće li Milan uspjeti spasiti svog brata, koja veza spaja Milana i Naomi, te što će se dogoditi sa projektom beogradskog aerodroma.

U glavnim ulogama: Samantha Morton kao Naomi Franckom, Tahar Rahim kao Khalil Rachedi, Goran Bogdan kao Milan Čelik, John Hurt kao Tom Kendle, Igor Benčina kao Zlatko Mladić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala