Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 26.3.
Iz subotnjeg večernjeg programa izdvojili smo napete serije, emisiju "The Voice" te tri zabavna filma

TV Preporuke dana - Subota 26.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu 26.3.

EMISIJE / SERIJE

Hawaii Five-O, RTL 2 u 19:50h
Tri mlade surferice u pljački autobusa ubiju turista, poslovnog čovjeka Nathana Wagnera. Dokazi upućuju da se zapravo radi o ubojstvu dok je pljačka bila samo krinka. Kono se pretvara da je surferica te se priključuje društvu surferica i uspijeva pronaći jednu koja je sudjelovala u ubojstvu. No slučaj se komplicira kada tim dozna da je Wagnerova žena preminula prije nekoliko mjeseci.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:12h
U drugoj i posljednjoj emisiji nokauta showa "The Voice - najljepši glas Hrvatske", saznat ćemo kojih će još osmero natjecatelja ući u natjecanje uživo. Nastupit će timovi mentora Jacquesa i Tonyja. U posljednjoj emisiji nokauta nastupit će Kristina Krolo, Alen Đuras, Rea Matić, Ivona Šimunić, Petra Vurušić i Mirta Dautović iz Jacquesovog tima. Iz Tonyjevog tima za prolazak će se boriti Matea Dujmović, Ana Androić Knežević, Sanja Berković, Edgar Rupena, Monika Perić i Rino Petrović. Kojih osmero natjecatelja ćemo gledati u emisijama uživo, saznat ćemo večeras.

Živa meta, Doma TV u 22:25h
Chance (Mark Valley) mora ući, a zatim i izaći iz maksimalno osiguranoga nebodera u kojem je uprava tvrtke proizvođača oružja, jer je unajmljen da spasi genijalnog inženjera kojeg poslodavci ubojice drže zatočenoga.

FILMOVI

Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi, RTL u 20h
Lav Alex, zebra Marty, nilski konj Gloria i žirafa Melman odlučno će krenuti kući u voljeni New York, dok kralj Julien, Maurice i Pingvini kreću u zajedničku avanturu. U ovom nastavku put ih vodi kroz Europu, gdje su pronašli savršeno skrovište: putujući cirkus, koji su uredili u Madagaskar stilu!

Čovjek od čelika, Nova TV u 21:35h
Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman - čovjek od čelika.

Četiri vjenčanja i sprovod, RTL u 21:50h
Charles (Hugh Grant) je engleski neženja i bonvivan koji mnoštvo vremena provodi odlazeći na vjenčanja svojih bivših i sadašnjih prijatelja, koji su se počeli ženiti u velikom broju. Iako ga to ne brine previše, Charles se s vremena na vrijeme upita hoće li se on sam ikada oženiti. Na jednom od navedenih vjenčanja upozna prekrasnu Amerikanku Carrie (Andie MacDowell), s kojom provede noć i u koju se zaljubi, iako ona na sve gleda kao na seks za jednu noć. Na sljedećem vjenčanju Charles saznaje da je Carrie zaručena, no to ih ipak ne spriječi da ponovno spavaju zajedno. Carrie će se uskoro udati, a Charles je sve neutješniji. No, možda ipak nije kasno?

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala