Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Voice: Ivana Sutlović i Stefany Žužić spašene u nokaut fazi
Indirin i Ivanov tim borili se za nastupe u emisijama uživo, a nokaut je faza bila blaža za Indirine cure

The Voice: Ivana Sutlović i Stefany Žužić spašene u nokaut fazi

Foto: HRT

 Večeras je u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske došao red na nokaut fazu.

U ovome novom, uzbudljivom dijelu natjecanja mentori ponovno moraju upola smanjiti svoje timove. Nakon što svih šestero natjecatelja iz jednog tima završe svoje  nastupe mentor mora prosuditi koje troje pjevača nastavlja natjecanje. Natjecatelji su sami birali pjesme kojima žele izboriti prolazak u emisije uživo, a pri usavršavanju izvedbe za nastup pomagali su im mentori i njihovi savjetnici.

Večeras su nastupili timovi mentorice Indire Levak i mentora Ivana Dečaka
 
Prije službenog dijela natjecanja svoj prvi zajednički singl „Tugo moja“ premijerno su na pozornici The Voicea uživo otpjevali mentori Jacques Houdek i Tony Cetinski. Sudeći prema reakciji publike, mentori imaju još jedan hit.
 
Nakon toga slijedila je borba glasom za nastavak natjecanja i nastup u emisijama uživo. Prvi je bio Indirin tim.
 
 
Ruža Janjiš za nastup u nokautu odabrala je pjesmu „Try“ američke pjevačice P!nk. Lucija Lučić odabrala je pjevati Shontellinu pjesmu „Impossible“. Ivana Sutlović hrabro je odabrala zahtjevnu Beyonceinu pjesmu „If I were a boy“. Stefany Žužić, koju je Indira u dvobojima preuzela iz Jacquesova tima, izabrala je naslovnu pjesmu Disneyeva animiranog filma „Frozen“ – „Let it go“. Eni Jurišić za nokaut je odabrala pjesmu „Who's loving you“ sastava The Jackson 5. Posljednja Indirina natjecateljica u nokautu bila je Ana Dorotić Burmaz koja je odabrala noviju pjesmu  „Locked out of heaven“ Brune Marsa.
 
Sve su natjecateljice redom dobile ovacije publike, a potom je došao red na Indiru da odabere koje tri od šest izvrsnih pjevačica nastavljaju natjecanje. To su Ruža Janjiš, Eni Jurišić i Lucija Lučić.
No, to nije bio kraj za ostatak Indirina tima jer su se za preuzimanje prijavili Jacques i Ivan. Jacques je priznao da bi bio najsretniji da Stefany može vratiti u svoj tim, no to se protivi pravilima. Odlučio je zato pomoći Ivani Sutlović. Ivan je u svoj tim preuzeo Stefany Žužić. Za Anu Dorotić Burmaz, nažalost, ovo je značio kraj sudjelovanja u showu.
 
 
Nakon Indirinog, na redu je bio Ivanov tim. Prvi je nastupio Vjekoslav Ključarić kojeg je Ivan u dvoboju preuzeo od Jacquesa, a odlučio je pjevati „Great balls of fire“ Jerryja Leeja Lewisa. Tajana Belina odlučila je u nokautu pjevati pjesmu „Circle of life“ Eltona Johna. Ivana Brkašić pjevala je jedinu alternativnu rock pjesmu u nokautima – „Everlong“ sastava Foo Fighters. Marjan Slavica je odabrao pjesmu „Never tear us apart“ benda INXS. Mirna Ružić je odabrala pjevati „Time after time“ Cyndi Lauper. Posljednji nastup večeri imao je Vedran Ljubenko, a odabrao je „Superstition“ Stevieja Wondera.
 
Ivan je, prije nego što je otkrio koga vodi u emisije uživo, zahvalio publici i priznao da mu je iskrenim reakcijama mnogo pomogla u odluci. S njegovim timom dalje idu Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić, što je publika pozdravila skandiranjem. Indira i Tony, koji su još imali mogućnost preuzimanja, nažalost, nisu preuzeli nikoga iz Ivanova tima. To znači da je za Ivanu Brkašić, Mirnu Ružić i Marjana Slavicu sudjelovanje u showu završilo.
 
Iduće subote u nokautu nastupaju Jacquesov i Tonyjev tim. Podsjećamo, mogućnost preuzimanja imaju još samo Indira i Tony.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala