Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za crtić Storks obećava nevjerojatnu zabavu
Priča o dječaku jedincu koji želi mlađega brata dirljiva je, ali i prepuna satiričnog humora

Novi trailer za crtić "Storks" obećava nevjerojatnu zabavu

Nije važno odakle dolazimo, ali svi smo čuli priču koja se prenosi generacijama da rode donose djecu. Kreatori animiranog hita LEGO odlučili su ovu priču razraditi i napraviti crtić prepun inovativnih ideja, dopadljivih likova i šaljivih situacija. Prvi teaser objavljen u prosincu prošle godine, kratko nas je uveo u priču upoznavši nas s rodama i njihovom tvornicom djece. Odmah je izazvao podijeljena mišljenja, no budući da se radi o crtiću, većina je ipak ovu priču prihvatila kao domišaljatu i zabavnu.

Novi trailer za ovaj animirani film jednostavnog naslova Storks (Rode), otkriva nam o čemu će se ovdje zapravo raditi. U kratkome videu upoznajemo dječaka koji je nesretan i usamljen jer je jedinac i očajnički želi brata. Nakon što nailazi na nerazumijevanje roditelja, šalje pismo Dostavom servisu roda da mu donesu mlađega brata. Iako rode više ne dostavljaju djecu nego pakete za globalnu internetsku kompaniju, dječaku će se posrećiti nakon što roda Junior (Andy Samberg) slučajno aktivira Stroj za proizvodnju beba. 

Film su režirali Nicholas Stoller i Doug Sweetland prema Stollerovom scenariju koji balansira između satiričnog humora i scena koje će razdragati gledatelje svih uzrasta.

Što su nam još rode pripremile saznat ćemo u narednim mjesecima, a kako se za sada čini crtić bi mogao steći brojne obožavatelje, za što su se posebno potrudili Andy Samberg, Kelsey Grammer, Keegan-Michael Key, Jordan Peele i ostali članovi glumačke postave koji su svojim interpretacijama dali pečat glavnim likovima.

Kako je za sada najavljeno ovaj nas crtić u kinima očekuje od 23. rujna.  

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala