Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spremni za kraljevsku obitelj? U planu je snimanje Princezinih dnevnika 3
Nakon dvanaest godina sprema se novi nastavak priče o djevojci koja preko noći postane princeza

Spremni za kraljevsku obitelj? U planu je snimanje "Princezinih dnevnika 3"

Disneyeva priča Princezini dnevnici o običnoj 15-godišnjoj djevojci koja preko noći postane princeza osvojila je gledatelje svih dobnih skupina, a sada će ova moderna bajka dobiti i drugi nastavak. Kako donosi magazin People, redatelj Garry Marshall je rekao da je sve spremno i da se samo čeka da princeza bude spremna.

Naime glavna glumica ovog Disneyevog kino hita Anne Hathaway je trudna, a Marshall se nada da će nakon rođenja bebe glumica još jednom staviti svoju tijaru. Marshall se prije nekoliko tjedana osobno sastao s Hathaway, a dobitnica Oskara za ulogu u filmu Jadnici pristala je još jednom reprizirati ulogu princeze. “Anne Hathaway je trenutno u visokoj trudnoći, a dogovorili smo da ćemo detalje oko početka snimanja dogovoriti nakon poroda“ dodao je Marshall.

Hathaway i njezin suprug Adam Shulman u studenome su objavili da očekuju svoje prvo dijete, a glumica je nedavno završila snimanja filmova Alice Through the Looking Glass i Colossal, koji se trenutno nalaze u postprodukciji.

Anne je u ulozi princeze Mie Thermopolis debitirala 2001. godine u prvom filmu Princezih dnevnika, a nastavak je snimljen 2004. godine. 
 
Budući da književni predložak po kojem je nastala ova franšiza ima jedanaest dijelova, a da je od zadnjeg snimljenog filma prošlo dvanaest godina za sada još nije poznato kako će se radnja razvijati u nadolazećem nastavku, kao ni hoće li svoje uloge reprizirati druga prepoznatljiva lica ove obiteljske komedije poput Chrisa Pinea, Julie AndrewsHectora Elizonda i Heather Matarazzo
 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala