Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Voice - Tko je prošao zadnju emisiju dvoboja?
Završili su dvoboji, a 24 natjecatelja stiglo je do nove faze natjecanja - iduće subote započinje prva epizoda nokauta

The Voice - Tko je prošao zadnju emisiju dvoboja?

Foto: HRT

 The Voice – Najljepši glas Hrvatske okončao je fazu dvoboja, a već iduće subote u showu gledat ćemo nokaute. Sinoć su mentori izabrali 24 natjecatelja s kojima nastavljaju Voice putovanje.  

Uoči uzbuđenja i emocija koje su nam donijeli dvoboji, mentor Ivan Dečak je kolegi Jacquesu Houdeku poklonio obećani bicikl zato što je Mirtu Dautović preuzeo u svoj tim. A večeras je jedini upravo mogućnost preuzimanja imao Ivan Dečak koji je iz Jacquesova tima preuzeo Vjekoslava Ključarića, uz isprike što mu se nije okrenuo na audiciji.

Valentina Gyerek i Ivana Brkašić iz tima Ivan prve su stale u pjevački ring i izvele pjesmu „Squander“ britanskog benda Skunk Anansie. „Vi ste jedine u našemu timu na svim probama bile izjednačene“, mentor je rekao i ipak odlučio da u daljnje natjecanje vodi Ivanu. 
 

Indira je suočila Ivanu Sutlović i Maju Tošić, koje su pjevale „Next to me“ Emeli Sandé. „Maja ima gard, ona je samouvjerena, nema tremu. Impresionira me to što joj je svejedno pjeva li u garaži ili na velikoj sceni, a to je odlika velike pjevačice. Ivanine visine su čudo. Te ekstremne visine oduzimaju dah.“, rekla je Indira, nakon čega je donijela odluku i u daljnje natjecanje povela Ivanu. 
 

Tony je u dvoboju spojio Edgara Rupenu i Branku Mrčelu, a izveli su pjesmu „You raise me up“. „Osim što je blagoslovljen lijepim glasom, Edgar ima ono što rijetki imaju, a to je pjevačka inteligencija. Zna procijeniti u kojem će trenutku pustiti i dati se, a u kojem se zaustaviti i dati prostora partnerici“, komentirao je Jacques. Tony je odlučio da natjecanje nastavlja Edgar.
 

Ivona Šimunić i Vjekoslav Ključarića, koji su, kako je rekao mentor Jacques, u duši souleri. Glasove su u strasnom duetu sučelili u pjesmi Alicije Keys „If I ain't got you“. „Ovo mi je toliko bilo dobro da mi sad nije dobro“, komentirao je inače rječiti Jacques. „Bilo je prekrasno s vama raditi. Vjeko ne samo da ima glas koji je doista poseban, nego ima gard i prirodan šarm. Sceničan si jako, nosiš sa sobom jednu sigurnost i ovu izvedbu si doista, moram priznati, nosio ti jer si pjevao lead. Opet, kad s druge strane stavim Ivonu, ona je tako sjajno odradila sve dvoglase koji nisu jednostavni“, rekao je i izrazio žaljenje što ne može oboje povesti sa sobom. Odlučio je da s njim natjecanje nastavlja Ivona. Kod svih prijašnjih parova Ivana su nagovarali na preuzimanje, no za preuzimanje Vjekoslava to i nije bilo potrebno. „Nisam se čovjeku okrenuo na audiciji. Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh. Drago mi je da sam dobio drugu šansu. Rockeru, dobrodošao kući“, rekao je Ivan svom novom članu tima, a Ivona i Vjekoslav osigurali su nastavak natjecanja.
 

Indirin posljednji par činili su Lucija Lučić i Marko Domjan, s pjesmom „Ugasi me“ Parnog valjka. „Oni imaju nadimak duo simpatikus. Ponos mog tima. Zapalili su mentoricu, zapalili su publiku. Tko će nas sada ugasiti?!“, komentirala je Indira. Dalje s njom natjecanje nastavlja Lucija. Kako bi poduprli i ohrabrili Marka, mentori su mu se pridružili na pozornici i uz potporu publike zapjevali „Ugasi me“.
 

Posljednji Jacquesov par činile su Ivana Benc i Petra Vurušić. Izvele su pjesmu Boba Dylana „Make you feel my love“, u proslavljenom Adelinu aranžmanu.  „Ivančice, danas je to bila Petra, sutra bi možda bila ti, prekosutra možda opet Petra. Ne želim da zvuči kao otrcana fraza, no tu ste svi zaista pobjednici. Dobiti priliku pokazati svoj talent pred milijunima gledatelja, pred glazbenicima, pred nama mentorima, mislim da je velika stvar. Moji kolege i ja nismo imali takvu priliku. Morate naći ono najbolje iz ovoga, iskoristiti te nastupe koji će sigurno imati stotine tisuća pregleda za svoje dobro“, poručio je na kraju Jacques.
 

Dvoboje je zaključio Tonyjev par, Lara Demarin i Monika Perić, s pjesmom „Moves like Jagger“ Maroona 5. Nakon njihova nastupa, na Tonyjev izazov, na pozornici im se pridružio Jacques koji je s njima zapjevao i zaplesao, a na kraju su mu se pridružili i ostali mentori, te voditelj Ivan Vukušić. Dok su Moniku nahvalili Jacques i Indira, riječi hvale za Laru imao je Ivan. Tony je na kraju odlučio da s njim dalje ide Monika, no pohvalio je Laru na njezinu velikom napretku tijekom proba.
 
Iduće subote slijedi nam prva od dviju emisija nokauta. U nokaute mentori ulaze s po šest natjecatelja. Svaki natjecatelj, jedan za drugim, pjevat će po jednu pjesmu ispred gledatelja u studiju, a nakon njihovih izvedbi mentori će odlučuti kojih troje natjecatelja vode u sljedeći krug – natjecanje uživo. No, mentorova odluka i u nokautima neće značiti nužno i kraj natjecanja zato što mentori i u nokautima mogu preuzeti po jednog natecatelja.  
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala