Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dr. Sara Tancredi planira novi bijeg s braćom Michaelom i Lincolnom
Sarah Wayne Callies i službeno se pridružila Wentworthu Milleru i Dominicu Purcellu u "Zakonu braće"

Dr. Sara Tancredi planira novi bijeg s braćom Michaelom i Lincolnom

 Serija Zakon braće, s Wentworthom Millerom i Dominicom Purcellom u glavnim ulogama braće Michaela i Lincolna, prikazivala se od 2005. do 2009. godine i tijekom svoga trajanja podigla veliku prašinu. Do novog interesa za hit seriju Foxa ponovno je došlo prošle godine, nekon što su se glavni glumci zajedno našli na malim ekranima u seriji Flash.

Novu sezonu Zakona braće, koja će se emitirati u limitiranom izdanju sa samo 9 novih epizoda, Fox je najavio u kolovozu.  

Glavni junaci serije žurno su prihvatili svoje stare uloge, a ubrzo su za njima slijedili i drugi glumci koji će reprizirati neke od omiljenih uloga. Tako će se Robert Knepper, Rockmond Dunbar i Amaury Nolasco vratiti svojim ulogama T-Baga, C-Notea i Sucrea, a najavljen je i jedan novi član glumačke postave - Mark Feuerstein.

 
Radnja nove sezone nastavit će se na radnju iz originalne serije. S obzirom da je izvorno finale završilo iznenađujućom smrti Michaela (Wentworth Miller), u novim epizodama naći ćemo Saru u braku s profesorom ekonomije Scottom Nessom (Mark Feuerstein) s kojim odgaja Michaelovo dijete uvjerena kako je Michael mrtav. Ipak, kada otkrije tragove koji sugeriraju da je Michael ipak živ, zajedno s Lincolnom razradi novi, još spektakularniji plan za bijeg.
 
Paul Scheuring vraća se u seriju kao scenarist i showrunner, a produkcija nove sezone započinje idućeg mjeseca u Vancouveru.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala