Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Braća Wachowski sada su sestre
Četiri godine nakon svoje sestre Lane i Andy se odlučio na promjenu spola te je sada Lilly Wachowski

Braća Wachowski sada su sestre

Foto: Lilly Wachowski/YouTube

Filmašica iza Matrix trilogije, Lilly Wachowski, prije poznata po imenu Andy, javnosti je objavila kako je i ona transrodna žena u iskrenoj izjavi pod nazivom "Šokantna promjena spola - Wachowski braća sada su sestre!", četiri godine nakon što je svoju transrodnost objavila njena sestra i suradnica Lana Wachowski, koja je prije nosila ime Larry.

Lilly je u izjavi koju je objavio Windy City Times napisala kako je odlučila svoju promjenu spola objaviti u javnosti nakon što joj je na vrata pokucao novinar britanskog Daily Maila i pokušao je nagovoriti na intervju oko promjene spola.

"Znala sam da u nekom trenutku moram izaći s tim u javnost.", napisala je Lilly. "Znate, kad živite kao transrodna osoba dosta je to teško sakriti. Samo sam trebala malo vremena da mi se stvari poslože u glavi i da se osjećam ugodno. No, očito nisam mogla o tome odlučivati."

Novinar Daily Maila potaknuo ju je da sama objavi što ona želi, jer se prisjetila slučaja iz 2013., kada je transrodnu učiteljicu Lucy Meadows britanski medij razotkrio u kolumni naziva "Ne samo da je u krivom tijelu... on je i na krivom poslu", što je rezultiralo samoubojstvom spomenute učiteljice nekoliko mjeseci kasnije.

"Da, ja sam transrodna osoba. I da, napravila sam promjenu.", rekla je Lilly. Njena sestra Lana, s kojom je surađivala na mnogobrojnim projektima, među kojima su Matrix, Matrix Reloaded, Matrix Revolutions, Atlas oblaka, Jupiter u usponu Sense8, velika joj je podrška.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    1 1
    drdark drdark @ 9.3.2016. 23:39

    Ajde da i ja i ti izbrišemo ovaj bookmark - bolje bi bilo za obojicu - šta kažeš?

  • #2
    4 1
    drdark drdark @ 9.3.2016. 21:59

    rorschach - doctor dark za tebe ljubavi...

  • #1
    3 2
    drdark drdark @ 9.3.2016. 14:55

    Šta će im roditelji reć? Evo šta se desi kad pojam principa dovoljnog razloga padne u zaborav a pare postanu jedina vrijednost. Sve ovo sa ... je samo dokaz da ljudi vide samo formu, pa tako i te seksualne stvari gledaju kao - pitanje slobode; tobože njima je sve obratno; "sadržaj je romansa", objašnjavaju upućeni. Da se izrazim balkanski; sadržaj je nešto što pederi nikad neće imat. (i ne, nisam posrani domoljub)

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala