Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Hiddleston želi biti novi James Bond
Glumac najpoznatiji po ulozi Lokija iz filmova o Thoru želio bi biti novi britanski agent 007

Tom Hiddleston želi biti novi James Bond

Iako još uvijek postoji šansa da će Daniel Craig reprizirati svoju ulogu Jamesa Bonda i sljedeći put kada se britanski špijun vrati na velike ekrane, većina znakova ipak upućuje na to da će Craig napustiti franšizu te da je vrijeme da producenti počnu tražiti zamjenu. Iako su se mnoga imena do sada spominjala u kontekstu moguće zamjene, do sada se nije puno spominjao Tom Hiddleston. A upravo bi on želio biti jedan od kandidata.

Glumac je u nedavnom razgovoru za Sunday Times otkrio kako bi rado preuzeo kultnu ulogu Jamesa Bonda. Otkrio je kako je veliki obožavatelj Bond filmova i da bi rado pokušao utjeloviti super špijuna.

"Jednostavno obožavam glazbenu temu, motive i mitologiju. Volim cijelu tu stvar. Da mi ikad pokucaju na vrata bila bi to izvanredna prilika. I da, svjestan sam fizikalnosti tog posla. Ne bi to shvatio olako.", rekao je omiljeni britanski glumac.

Glumac najpoznatiji po svojoj ulozi omiljenog negativca Lokija u Marvelovom svijetu možda bi se činio kao bolji izbor za Bondovog negativca nego za samog Bonda, iako bi se vjerojatno dobro snašao u obje uloge, s obzirom da je Loki ipak omiljeni zločesti dečko.

Nakon izlaska filma Spectre počele su glasine o Craigu i njegovoj budućnosti u franšizi. Čini se da Craigu treba pauza od martinija, brzih automobila i zgodnih žena, a navodno je MGM spreman pričekati koliko god treba do sljedećeg nastavka, samo da i dalje bude dio franšize.

Koga biste radije gledali u ulozi Bonda: Craiga, Hiddlestona ili nekog trećeg?

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala