Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joseph Gordon-Levitt napustio Sandmana
Joseph Gordon-Levitt od samog je početka uz projekt, a osim režije trebao je i glumiti vodeću ulogu adaptacije

Joseph Gordon-Levitt napustio "Sandmana"

Foto: PR Photos

 Joseph Gordon-Levitt napustio je dugo planiranu adaptaciju Sandmana. U svojoj izjavi koju je objavio na svom Facebook profilu naveo je kreativne razmirice s novim vodstvom kao glavni razlog.

Ova nesretna vijest stiže samo dan nakon što je objavljeno sudjelovanje novog scenarista na adaptaciji - Erica Heisserera (Sati, Put bez povratka 5). Na scenariju su ranije radili David S. Goyer i Jack Thorne, uz suradnju s Neilom Gaimanom.

"Prije nekog vremena David Goyer i ja sklopili smo dogovor s Warner Brothersom kako bi razvili filmsku adaptaciju Sandmana Neila Gaimana." - u izjavi je poručio Gordon-Levitt.

"Neil se pridružio kao izvršni producent te smo angažirali izvrsnog scenarista, Jacka Thornea, kako bi započeli ambiciozni posao adaptiranja jednog od najvoljenijih naslova u svijetu stripa koji je pomaknuo granice. Bio sam zadovoljan s napretkom, iako smo još imali dalek put prevaliti." -  objasnio je Gordon-Levitt dosadašnji napredak, te nastavio s porukom koja otkriva njegove razloge odlaska nakon promjene vlasništva. 

"Prije nekoliko mjeseci shvatio sam kako se ekipa u New Lineu i ja jednostvano ne možemo složiti. Ni u tome što točno Sandmana čini posebnim ni u tome kako bi filmska adaptacija trebala izgledati i kakva bi mogla postati. Stoga sam se nažalost morao povući s projekta. Ekipi koja nastavlja dalje želim sve najbolje."

U konačnici se zahvalio svojim suradnicima i svima u Warner Brosu, za koje je imao samo hvale, te autoru Sandmana, Neilu Gaimanu. 

Što točno gubitak Josepha Gordon-Levitta znači za projekt, još se ne može predvidjeti. No, ako smo do sada mislili kako će adaptaciji trebati dosta vremena da ugleda svjetlo dana, što će tek biti ako se uskoro ne nađe novi redatelj.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala