Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VOICE: Jacques spasio Mirtu od ispadanja
"The Voice – Najljepši glas Hrvatske" - s teškim odlukama i mnoštvom superlativa prošla još jedna runda dvoboja

VOICE: Jacques spasio Mirtu od ispadanja

Foto: HRT

 The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastavlja s pjevačkim dvobojima u napetoj konkurenciji. Natjecatelji su dali sve od sebe kako bi prošli dvoboje i ostali u natjecanju, a mentori su se oprostili od polovice svojih timova s kojim su posljednjih mjeseci predano radili, vježbali i zbližili se. 

Kako su u prošloj emisiji pravo preuzimanja iskoristili Tony i Indira, natjecatelji su nadu polagali u mogućnost preuzimanja u Jacquesov ili Ivanov tim, a tu je prigodu dobila večeras samo Mirta Dautović koja je iz tima Ivana Dečaka prešla u tim Jacquesa Houdeka. 
 
Show je otvorio energičan dvoboj Vedrana Ljubenka i Dorotee Marić Popović koji su izveli pjesmu 'Roxane' legendarnog engleskog benda The Police. Unatoč samim superlativima o izvedbi oboje natjecatelja mentor Ivan Dečak je odlučio da u njegovu timu ostaje Vedran.

Sljedeći par bile su Stela Paradžik i Rea Matić iz tima Jacques. Zadavši im da u dvoboju pjevaju Estellinu pjesmu 'American boy', njihov je mentor htio pomiriti potpuno oprečne senzibilitete mladih pjevačica. Čudesan zvuk iz tebe izlazi, rekao je Jacques i odlučio da prema novoj fazi natjecanja vodi Reu. 

 
Ruža Janjiš i Katarina Vučetić u ovoj su emisiji bile prve predstavnice Indirina tima, a izvele su pjesmu 'Rolling in the deep' pjevačice Adele. Tako sam ponosna na svoju Katarinu. Ono što ti imaš je taj prekrasni alt, on ima i boju i rašpu i mistiku. Djevojke, ja vas obožavam. Ovo će mi biti najteža odluka koju moram donijeti, rekla je Indira i za nastavak natjecanja odabrala Ružu. 

 
Dvoboj još jednog Indirina para, Ane Dorotić Burmaz i Alena Bulića, završio je izborom Ane. Izvodeći pjesmu 'Zar je voljeti grijeh' Ana je bila za nijansu bolja, kako je rekao Jacques. Prošetala si ovom pjesmom kao dama splitskom Rivom, za kojom se svi okreću, rekla je Indira.

Jedini Tonyjev par u ovoj emisiji bili su Ivo Marinković i Sanja Berković, a izveli su pjesmu OneRepublic 'I lived'. Nastup koji je žiri nazvao fenomenalnim i bez greške završio je pozitivno za Sanju koja je prošla u drugu fazu natjecanja. 
 

Na kraju su ostala još dva para iz Ivanova tima. Prvi od njih činile su dive Tajana Belina i Mirta Dautović. Objema se na audiciji okrenuo i Jacques, no one su za mentora odabrale Ivana koji im je odredio da u dvoboju pjevaju 'Flashlight' Jessie J. Tajana, sjajna si, velika pjevačica, rekao je Jacques. S Jacquesom se složila Indira. Pozdravljam svaki put ono što je nesvakidašnje, a toga ima pregršt u radu tima Dečak, dodao je Tony. Djevojke, bile ste stvarno divne, ta energija između vas se osjeti. Mirta je puno naučila od Tajane, ali i Tajana je puno naučila od Mirte, rekao je Ivan i donio odluku – u timu Ivan ostaje Tajana. U trenutku vremena preuzimanja tišinu je prekinuo Jacques kazavši: Nisi mi dala povjerenje da budem tvoj mentor, ali ja u tebe vjerujem. Tako je Mirta spašena – prešla je u tim Jacques i nastavlja natjecanje.  

 
Ivan Anić i Marjan Slavica s izvedbom 'Down in the past' švedskog benda Mando Diao zaključili su emisiju. Večeras neću odlučiti po tome tko je više ili manje skakao, nego po tome što više odgovara mojemu timu za dalje, rekao je Ivan i otkrio svoju odluku. S timom Dečak dalje ide Marjan.

 
Budući da su Tony, Indira i Jacques iskoristili svoje pravo za preuzimanje, to pravo ostalo je samo Ivanu.
U drugu fazu natjecanja ovog tjedana su otišli: Marjan Slavica, Tajana Belina, Mirta Dautović, Sanja Berković, Ana Dorotić Burmaz, Ruža Janjiš, Rea Matić i Vedran Ljubenko.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala